logo

İlgezdi: Şehitlerimizin Emaneti Ülkemizi Korumak Görevimiz

İlgezdi: Şehitlerimizin Emaneti Ülkemizi Korumak Görevimiz

Şehit ailelerini ziyaret eden CHP Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, “şehit ailelerinin sorunlarını çözmek bizim vicdani görevimiz” dedi.

İLGEZDİ: ŞEHİTLERİMİZİN KUTSAL EMANETİ OLAN BU GÜZEL ÜLKEYİ KORUMAK ARTIK BİZİM GÖREVİMİZ.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, beraberinde CHP’li kadın milletvekillerinden oluşan bir heyetle dün Adana’da temaslarda bulundu. Terörle mücadele sırasında şehit olan asker ve polis ailelerini ziyaret eden İlgezdi, “Bizler ne yaparsak yapalım, şehit ailelerinin evlat hasretiyle geçirdiği bir dakikayı bile telafi edemeyiz. Ancak evlatlarını yüreklerinin en özel yerinde taşıyan şehit ailelerinin sorunlarını çözmek bizim öncelikle vicdani görevimiz” dedi.

CHP’Lİ KADIN MİLLETVEKİLLERİ HEYETİ İLE ADANA TEMASLARI

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, İstanbul Milletvekilleri Sibel Özdemir, Selina Doğan, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse’den oluşan heyetle Adana’da temaslarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, terörle mücadele esnasında şehit olan asker ve polislerin Ceyhan, Kozan ve İmamoğlu ilçelerinde yaşayan ailelerini ziyaret etti.

ŞEHİT AİLELERİNE HAK ETTİKLERİ DEĞERİ VERMEK BİZLERİN GÖREVİ VE SORUMLULUĞU

CHP’li heyetin Ceyhan Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyareti esnasında açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, “Adana, terör ateşinin içimizi en fazla yaktığı illerimizin başında geliyor. 1984’ten günümüze, terörle mücadele esnasında, 450’ye yakın Adanalı evladımızı kaybettik. Yüzlerce gazimiz var. Biz ne dersek diyelim, ateş düştüğü yeri yakıyor. Biliyoruz ki, yüreği evlat hasretiyle yanan ailelerimizin, oğullarından ayrı geçirdiği bir dakikayı bile telafi edemeyiz. Şehit ve gazilerimiz için bugüne kadar yapılan hizmetler, evlatlarımızın göstermiş olduğu kahramanlık ve fedakârlığın yerini, elbette, tutamaz. Ancak evlatlarımızın aziz hatıralarına ve bizlere emanet ettikleri ailelerine hak ettikleri değeri vermek bizlerin görevi ve sorumluluğu” dedi.

İLGEZDİ, CHP’Lİ KADIN MİLLETVEKİLLERİ İLE ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

CHP’li heyet daha sonra sırasıyla şehit Uzman Çavuş Uğur Şahin’in, Şehit Uzman Çavuş Bülent Alp’in, Şehit Uzman Çavuş Halis Koca’nın, şehit polis memurları Bircan İlhanlı, Tekin Kuru ve Ercan Günay’ın aileleri ile DSİ’de memur olarak çalışırken Afrin’e mühimmat götürürken şehit olan Mahmut Pakyürek’in, Ceyhan, Kozan ve İmamoğlu ilçelerinde yaşayan ailelerini ziyaret etti.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ ADANA İL BAŞKANLIĞINDA

Kozan Asri Mezarlığı’nda Garnizon ve Polis şehitliklerini de ziyaret eden CHP’li İlgezdi başkanlığındaki heyet, ardından Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz ile de görüşerek, kentin sorunları hakkında bilgi aldı. CHP’li milletvekilleri Adana İl Başkanlığına geçerek, Adana temaslarını tamamladılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ