logo

İLGEZDİ, ‘TERÖRÜ, DESTEK VERENLERİ LANETLİYORUM’

İLGEZDİ, ‘TERÖRÜ, DESTEK VERENLERİ LANETLİYORUM’

gamze_sosyal_terorCHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi sosyal medyada yayınladığı mesajında kimden ve nereden gelirse gelsin terörü ve teröre destek verenleri lanetledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

VAN, ELAZIĞ, BİTLİS’i kana bulayan hain saldırıların içini yaktığını kaydeden Gamze Akkuş İlgezdi soysa medyadaki hesabında yaptığı paylaşımda Türkiye’nin bu tabloyu hak etmediğini vurgulayarak; “Kimden ve nereden gelirse gelsin terör en büyük alçaklıktır.  Terörü ve teröre destek verenleri lanetliyorum!” dedi.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN!

Terör saldırılarında şehit olanlara rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileyen CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, sosyal medyadaki paylaşımında şu ifadeleri kulandı; “Dün gece VAN’ı, bu sabah ELAZIĞ’ı, öğleden sonra BİTLİS’i kana bulayan hain saldırılar içimizi yaktı. Türkiye bu tabloyu hak etmiyor. Kimden ve nereden gelirse gelsin terör en büyük alçaklıktır. Terörü ve teröre destek verenleri lanetliyorum! Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

gamze_lanet

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ