logo

İlgezdi, ‘Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi’ne İhtiyacı Var’

İlgezdi, ‘Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi’ne İhtiyacı Var’

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, seçimlerde görev yapan, demokrasi mücadelesi veren parti neferleriyle bir araya geldi.

İlgezdi Demokrasi Mücadelesi Neferleriyle Bir Araya Geldi

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “Ataşehir’de çok zor girdiğimiz seçimlere örgüt olarak hep beraber seçimi aldık. Yüzde 60 ile bu seçimi alacağız. Bizler örgüt emekçisi arkadaşlarımızla emeklerimizi birleştirerek 2009’da nasıl aldıysak, 2014’te nasıl aldıysak 2019’da da Ataşehir’i alacağız.” Dedi.

 “CHP TÜRKİYE’Yİ KURAN PARTİDİR”

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi demokrasi mücadelesi neferleriyle bir araya geldi. Seçim günü her kademede görev alacak CHP emekçileriyle bir araya gelen Battal İlgezdi, 2009’da ve 2014’te yaşanılan başarının 2019’da da Ataşehir’i alarak göstereceklerine inandığını belirttiği konuşmasında; “Sandığa gideceğiz, orada sizlere çok önemli görev düşüyor. Önce İlçe Başkanımız Hakkı Altınkaynak’a, sonra Belediye Başkan adayı olarak bana ve siz değerli emekçi arkadaşlarıma büyük görev düşüyor. Seçim sandıkta kazanılır unutmayın!” hatırlatmasında bulundu.

 “CHP OLAMADAN ASLA KİMSENİN BU KÜRSÜLERE ÇIKIP KONUŞMA HAKKI YOK”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin varlığının Türkiye için önemine değinen İlgezdi konuşmasında şunları kaydetti: “Hepimizin varlığı Cumhuriyet  Halk Partisi sayesinde… Cumhuriyet Halk  Partisi olmadan asla kimsenin bu kürsülere çıkıp konuşma şansı yok, belediye başkanı olma şansı yok! Bunun altını özellikle çizmek istiyorum. Koltuklar gelir geçer ama Cumhuriyet Halk Partisi kalır. CHP Türkiye’yi kuran partidir. Bütün partilere baktığımızda kapananların olduğunu tarihte hep gördük. Ama Cumhuriyet Halk Partisi hep yaşadı ve yaşamaya da devam edecek. Çünkü bizim partimiz Türkiye’de çok önemli bir görev yapıyor. En uçsuz bucaksız bir yere gittiğinizde bile bir Cumhuriyet Halk Partili birini bulursunuz. CHP tarihte çok önemli bir misyon üstlenmiştir.”

 “O KOLTUKLARDA OTURAN HERKES MUSTAFA KEMAL’İN KOLTUĞUNDA OTURUYOR”

“CHP Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından kurulmuş ve bugünlere gelmiştir. O koltuklarda oturan herkes Mustafa Kemal’in koltuğunda oturuyor. Bizler bunun bilincindeyiz. İllerde, ilçelerde, köylerde temsilciler oluyoruz. Ama hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi’nden üstün değildir. Parti olmadan ne ben ne siz hiç kimse olmaz! 2009’da partim beni aday gösterdiğinde, Ataşehir’e  Belediye Başkanı olduğumda o dönemde AK Parti’nin 70 bin bizim 50 bin oyumuz vardı. Seçimi sizlerin emeğiyle ve desteğiyle aldık.2014’te bizim 98 bin AK Parti’nin 128 bin oyu vardı. Yine seçimi CHP kazandı. Şimdi önümüzde bir seçim var. Hem Türkiye için hem de İstanbul için çok önemli bu seçim sonuçları. Ama hiçbir şey ortamı germeyi gerektirmez.”

 “İKTİDAR PARTİSİ KARALAMA KAMPANYASI İLE SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR”

“Benim siz değerli örgüt arkadaşlarımdan ricam asla bu tahriklere kapılmamanız ve sakin olmanız. Sandığa gideceğiz, orada sizlere çok önemli görev düşüyor. Önce İlçe Başkanımız Hakkı Altınkaynak’a, sonra Belediye Başkan adayı olarak bana ve siz değerli emekçi arkadaşlarıma büyük görev düşüyor. Seçim sandıkta kazanılır. Her oy çok önemlidir. O yüzden sandık görevlileri arkadaşlarımın değerlendirmeleri dikkatli yapmaları çok önemli.  Çünkü mevcut iktidar kaybetmek istemiyor. Sizlerin de bildiği gibi mevcut iktidar ilk mitingini burada yaptı ve İktidar partisi karalama kampanyası ile  seçim çalışmalarına devam ediyor. Gerek İstanbul adayımız İmamoğlu için gerekse benim için. Hem sosyal medyadan hem de kendi kanallarından bizler adına yalan üzerine yalan haberler devam ediyor. Ama bu kadar karalama kampanyasına rağmen Ekrem İmamoğlu İstanbul’u biz de Ataşehir’i kazanacağız. Bu karalama kampanyalarına seçime son hafta kala daha da fazla devam edecekler. Her şeye rağmen bizler doğru bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz.”

“PARTİNİN İÇİNDE OLAN SİYASİ KARAKTERLERİN HEPSİ SORUMLUDUR”

Battal İlgezdi ‘CHP 40 yıldır iktidar olamadı’ açıklamasından sonra gelen eleştirilere de konuşmasında yer verdi ve söylediği hiçbir şeyin partiyi eleştirmek için değil CHP’nin Türkiye’de iktidar olması için açıkladığının altını çizdi. İlgezdi: “Benim geçen günlerde yaptığım açıklamalarım vardı. CHP 40 yıldır iktidar olmuyor diye…  Bunun günahı kimindir?  Partinin içinde olan siyasi karakterlerin hepsi sorumludur. Sadece Genel Başkan sorumlu olamaz.”

 “TÜRKİYE’NİN CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NE İHTİYACI VAR”

“Başka bir açıklamam da şuydu; ‘Gitmediğiniz kapı, tutmadığınız el sizin değildir.’ Bu söylemimin de arkasındayım. Ben gece saat 24.00’e kadar en az 10 toplantı yapıyorum, ev ziyaretleri yapıyorum. 2009’da adayken bana açılmayan kapılar, şimdi hemen açılıyor. CHP’ne yıllardır oy vermeyen vatandaşlarımız bizleri görünce diyorlar ki; ‘Bizden uzak durmayın.’ Benim yıllardır yaptığım bu. Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyacı var. Cumhuriyeti biz kurduk, hep beraber yaşatacağız. Cumhuriyet bizim ortak değerimizdir. CHP herkesin ve her kesimin partisidir. Siyaset tarzımızı Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerinden taviz vermeden, partinin kimliğini koruyarak gözden geçirmeliyiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da televizyonda farklı düşünebileceğimizi söyledi.  Söylediğim hiçbir şey partimi eleştirmek için değildir. Benim amacım CHP’ni Türkiye’de iktidar görmek, bunu da siyaset anlayışımızı değiştirerek yapabiliriz. Ataşehir’de çok zor girdiğimiz seçimlere örgüt olarak hep beraber seçimi aldık. Yine yüzde 60 ile bu seçimi alacağız. Örgüt emekçi arkadaşlarımız zaten üzerini düşeni yapıyor, çalışıyorlar.  Bizler emeklerimizi birleştirerek 2009’da nasıl aldıysak, 2014’te nasıl aldıysak 2019’da da Ataşehir’i alacağız.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ