logo

İLGEZDİ’LERDEN BEŞİKTAŞ ŞEHİTLER TEPESİ’NE ZİYARET

İLGEZDİ’LERDEN BEŞİKTAŞ ŞEHİTLER TEPESİ’NE ZİYARET

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte Beşiktaş Şehitler Tepesi’ni ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte geçtiğimiz günlerde yaşanan bombalı terör saldırısının yaşandığı Beşiktaş Şehitler Tepesi’ni ziyaret ederek saldırıda hayatını kaybeden 44 şehit anısına 44 karanfil bıraktı.

BAŞKAN İLGEZDİ’DEN ŞEHİTLER TEPESİ’NE 44 KARANFİL

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 44 kişinin şehit olduğu Beşiktaş Şehitler Tepesi’ni ziyaret ederek, saldırıda hayatını kaybedenleri andı.

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin de katıldığı anmada, Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Ataşehir Belediye Başkanı, “Şehit çocuklarımız ve ülkemiz için buradayız. Terör nereden gelirse gelsin mutlaka bir an önce çözülmesi gerekiyor. Acılarımız dinmeyecek, katliamlara alışmayacağız ve yaşadıkça kaybettiğimiz canları unutmayacağız” dedi.

Başkan İlgezdi, patlamanın yaşandığı noktada hayatını kaybeden 44 kişi için 44 karanfil bıraktı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ