logo

İlhami Yılmaz, Ataşehir’de Yılbaşı Denetimi Ve Ziyareti Yaptı

İlhami Yılmaz, Ataşehir’de Yılbaşı Denetimi Ve Ziyareti Yaptı

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ve Başkan yardımcıları Orhan Çerkez ile Deniz Kutlu ve birim müdürlerinin yer aldığı grup yılbaşı mesaisi yapanlar ve yaşlıları ziyaret ettiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Yılbaşı kutlaması yapan vatandaşların huzur ve güvenliklerini sağlamak üzere görev yapan birimleri ve Huzurevi’nin de arasında olduğu mekanları ziyaret ettiler.

Yılbaşı akşamı görev yapan birimlerde görev yapan personeli, beraberinde Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Orhan Çerkez ile Deniz Kutlu ve birim müdürlerinin yanı sıra Başkan yardımcıları Orhan Çerkez ile Deniz Kutlu ile ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, personelin ve vatandaşların yeni yılını kutladılar.

Yılbaşı akşamı çeşitli kurumları ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, ziyaretleri ile ilgili, “2018 yılının son saatlerinde önce Darülaceze’de yaşayan büyüklerimizi, ardından Yenisahra temizlik işleri birimimizi, taksi duraklarımızı ve FSM Hastanesi’nde çalışan emekçi arkadaşlarımı ziyaret ettim. Yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.” Açıklamasını yaptı.

Yılbaşı denetimi ve ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Orhan Çerkez, “Sayın Başkan Vekilimiz ve mesai arkadaşlarımızla birlikte Huzurevinde bulunan büyüklerimizin, Hastanede şifa bekleyen hastalarımızın ve taksi duraklarında çalışan emekçi arkadaşlarımızın yeni yılını kutladık. Herkese huzurlu, sağlıklı bir yıl diliyorum.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Deniz Kutlu yaptığı paylaşımda, “2019’ a girmemize saatler kala Temizlik işleri personellerimizi, sağlık çalışanlarını ve Taksi durağında görevli taksici arkadaşlarımızı, nöbetçi polis arkadaşlarımızı ziyaret ederek, bütün emekçilerimize iyi seneler diledik.” İfadelerine yer verdi.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz beraberinde Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Orhan Çerkez ve Deniz Kutlu ile Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış’ın aralarında olduğu birim müdürleri eşliğinde yılbaşı ziyareti ve denetimi gerçekleştirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ