logo

İmamoğlu, Bostancı Kayışdağı Kavşak ve Alt Geçit Çalışmalarını İnceledi

İmamoğlu, Bostancı Kayışdağı Kavşak ve Alt Geçit Çalışmalarını İnceledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Maltepe’yi ziyaret eden D100 Karayolu Bostancı ile Kayışdağı arasında kesintisiz ulaşım sağlayacak kavşak ve alt geçit çalışmalarını inceledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu E-5 olarak da bilinen D100 Karayolu Bostancı ile Küçükyalı hattındaki trafik sorununu çözecek, Bostancı ile Kayışdağı arasında kesintisiz ulaşım sağlayacak kavşak ve alt geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

BOSTANCI İLE KAYIŞDAĞI ARASINDA KESİNTİSİZ ULAŞIM SAĞLAYACAK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Maltepe ilçesine bir dizi incelemelerde bulunduğu ziyaret gerçekleştirdi. İmamoğlu, D100 Karayolu Bostancı ile Kayışdağı arasında kesintisiz ulaşım sağlayacak kavşak ve alt geçit çalışmalarını inceledi.

KADIKÖY VE MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLARI EŞLİK ETTİ

İBB Başkanı İmamoğlu’nun D100 Karayolu Bostancı Kayışdağı bağlantıyı sağlayacak kavşak ve alt geçit incelemesinin de yer aldığı Maltepe programına CHP Ataşehir ve Maltepe ilçe başkanları ile birlikte; Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı katıldılar.

E5 karayolunda Bostancı ile Kayışdağı arasında kesintisiz ulaşım sağlayacak, Bostancı ile Küçükyalı hattındaki trafik sorununu çözecek kavşak ve alt geçit çalışmalarının Kasım ayında tamamlanacağı kaydediliyor.

KAYIŞDAĞI – BOSTANCI BAĞLANTISI KASIM AYINA KADAR AÇILICAK!

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, sosyal medya hesabında “Bugün İlçe Sekreterimiz Tülay Uçar ve İlçe Saymanımız Erol Coşkun ile Birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu nun Bostancı Bağlantı Yolları Çalışmasını İnceleme Gezisine Katıldık. Kasım Ayına Kadar Kayışdağı – Bostancı Sahil Yoluna Bu Hat Üzerinden Kesintisiz Ulaşım Sağlanacak.” Açıklaması yaptı.

BOSTANCI-KAYIŞDAĞI KAVŞAK VE ALT GEÇİT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİK

CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol İmamoğlu ziyareti ile ilgili şu paylaşımı yaptı:
“İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Belediye Başkanımız Ali Kılıç ve Kadıköy Belediye Başkanımız Şerdil Dara Odabaşı ile birlikte E-5/D100 Karayolu Bostancı-Küçükyalı hattındaki trafik sorununu çözecek, Bostancı-Kayışdağı kesintisiz ulaşım sağlayacak kavşak ve alt geçit çalışmalarını yerinde inceledik. Ayrıca Gülensu semt pazarı yerinde esnaflarımız ve halkımızla buluştuk.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ