logo

İmamoğlu,’ Köprü Trafiği İle İlgili Çalışma ve Tavsiyelerimiz Olacak’

İmamoğlu,’ Köprü Trafiği İle İlgili Çalışma ve Tavsiyelerimiz Olacak’

Mesaisine başlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, FSM Köprüsü’ndeki çalışma nedeniyle oluşan trafiğe dikkat çekerek, “İstanbul’un acil konusu olarak gündemimize aldık” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde yapılan çalışma nedeniyle oluşan trafiğe dikkat çekerek, “Bunu nasıl çözeceğimiz konusunda çalışmalarımız, işi yapan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne tavsiyelerimiz olacak. Bugün itibariyle İstanbul’un acil konusu olarak gündemimize aldık” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci kez göreve gelmesinin ardından ilk mesaisine bugün başladı. Mesaisinin ilk gününde çalışanlarla tek tek tokalaşan Ekrem İmamoğlu, kameraların karşısına geçerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde yapılan çalışma nedeniyle oluşan trafiğe dikkat çekti.

İmamoğlu, “Göreve geldiğimiz an itibariyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde başlatılan tamir ve tadilat işleri dolayısıyla gerçekten trafik sorunu yaşanmakta. Biz bunu nasıl takviye edebiliriz ve nasıl çözümleyebiliriz konusunda önerilerimiz, tavsiyelerimiz ve harekete geçireceğimiz deniz ulaşımı olsun diğer birkaç hususla ilgili hamlelerimiz olacak. Bunun ilk konularından birisi bu olacak. Bu çalışmayı başlatan Karayolları ve Ulaştırma Bakanlığı’na hem 3. Köprü hem de diğer geçişlerle ilgili bir kısım tavsiyelerimiz olacak. Bunları bugün itibariyle İstanbul un acil konusu olarak gündemimize aldık. Yaptığımız tüm iş ve işlemleri vatandaşımıza bildirmek maksatlı vatandaşımızla şeffaf bir bağ kurmak maksatlı bir süreci harekete geçireceğiz. Vatandaşlarımızın bizim göremediğimiz önerilerini bize büyük katkı sunacağı geri dönüşleri elde etmiş olacağız” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ