logo

İmamoğlu, ‘Milletimizin Yeniçağda Başka Zaferler Kazanması Lazım’

İmamoğlu, ‘Milletimizin Yeniçağda Başka Zaferler Kazanması Lazım’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Ulus mücadelesi için savaşan ve zaferi kazanan milletimizin yeniçağda başka zaferler kazanması lazım.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Milletimizin asla bu muharebelerle test edilmediği, yeni zaferlerle koştuğu dönemin başlangıcı olması dileğini dile getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğluUlus mücadelesi için savaşan ve zaferi kazanan milletimizin yeniçağda başka zaferler kazanması lazım.” Dedi.

UMARIM ASIRLIK CUMHURİYETİMİZE LAYIK OLURUZ

Seneye büyük zaferin yüzüncü yılının kutlanacağına dikkat çeken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasında, “Yüzüncü yılları yaşamaya başladık. Ardından 1923’ün yüzüncü yılını 2023’de hep beraber birlikte yaşayacağız. Umarım asırlık cumhuriyetimize layık bir insan oluruz.” İfadelerine yer verdi.

MİLLETİMİZİN MUHAREBELERLE TEST EDİLMEDİĞİ, YENİ ZAFERLERLE KOŞTUĞU BAŞLANGIÇ

İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Taksim Meydanı’ndaki Cumhuriyet Anıtına çelenk sunma törene sonrası konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Ulus mücadelesi için savaşan ve zaferi kazanan milletimizin yeniçağda başka zaferler kazanması lazım. Kültürde, sanatta bu zihniyetle hareket etmemiz lazım. Milletimizin asla bu muharebelerle test edilmediği yeni zaferlerle koştuğu ve coştuğu yeni cumhuriyetin bir yüzyılına doğru giderken böylesi bir dönemin başlangıcını umuyorum. Seneye yüzüncü yılı. Yüzüncü yılları yaşamaya başladık. Ardından 1923’ün yüzüncü yılını 2023’de hep beraber birlikte yaşayacağız. Umarım asırlık cumhuriyetimize layık bir insan oluruz.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ