logo

İmamoğlu, ‘Uygulama Kaldırılana Kadar Gündem Yapmaya Devam’

İmamoğlu, ‘Uygulama Kaldırılana Kadar Gündem Yapmaya Devam’

Yaptığı açıklamayla sabit saat uygulamasının bir an önce kaldırılmasını dile getirdiğini hatırlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, birçok kesimin de konuyu getirdiğine dikkat çekti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sabit Saat Uygulaması“na farklı bir çok kesimin daha yüksek sesle dillendirmeye başladığını vurgulayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  “Bu anlamsız uygulama kaldırılana kadar gündem yapmaya devam edeceğim.” Dedi.

UYGULAMA KALDIRILANA KADAR GÜNDEM YAPMAYA DEVAM

Sabit saat uygulamasının bir an önce kaldırılması gerektiğini kaydeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasında, “Sabit saat uygulamasının bir an önce kaldırılmasını dile getirmiştim. Eğitimenlerden velilere, medyadan iş dünyasına, STK’lardan uzmanlara farklı bir çok kesim konuyu daha yüksek sesle dillendirmeye başladı. Bu anlamsız uygulama kaldırılana kadar gündem yapmaya devam edeceğim.” İfadelerine yer verdi.

SOKAK AYDINLATMALARINDA 45 DAKİKA KARARTMA!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamayla, “Sabit saat uygulaması yüzünden zaten güne zifiri karanlıkta başlanıyor. Bir de Bakanlık “sokak aydınlatmaları sabah 30 dakika erken sönecek, akşam da 15 dakika geç yanacak” diyor. Bu, uygulamanın getireceği güvenlik ve diğer sorunları hiç umursamamak demek.” İfadeleri ile sokak aydınlatmalarında 45 dakika süre kısıtlamasına gidileceği haberlerine tepki göstermişti. Daha sonra yapılan açıklama ile sokak aydınlatmalarında 45 dakika süre kısıtlaması uygulanmayacağı belirtildi.

İMAMOĞLU’NUN SABİT SAAT UYGULAMASI İLE İLGİLİ PAYLAŞIMLARI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ