logo

İMAR İSKAN’DAN BATTAL İLGEZDİ’YE ZİYARET

İMAR İSKAN’DAN BATTAL İLGEZDİ’YE ZİYARET

İmar İskan Kat Malikleri ve Yenişehir Mahalle Muhtarlığı tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ziyareti ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İmar İskan Kat Malikleri ve Yenişehir Mahalle Muhtarlığı tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilk görüşmesini makamında ziyaret ettikleri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile yapıtı.

İmar İskan Kat Malikleri ile belirlenen komisyon ile Yenişehir Mahalle Muhtarı Mustafa Arı’nın katıldığı olumlu ve yapıcı geçtiği ifade edilen toplantıdan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüşme kararı çıktığı belirtiliyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştireceği toplantıya Mahalle Muhtar olarak kendisinin de katılacağını ifade eden Yenişehir Mahalle Muhtarı Mustafa Arı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; “Bakan beyle yapılan görüşme sonrası sizleri bilgilendirme toplantısı yapacağız. Bizler birlik olursak sorunumuzu çözeriz. Ben sayın Başkanımıza bizleri samimi bir şekilde ağırladığı, konuya duyarlığı, bizlere zaman ayırdığı ve dinlediği için sizler adına teşekkür ediyorum. Bizlerin yaptığı her toplantıdan sizler bilgi sahibi olacaksınız. Toplantının detaylarını Bakan beyle yapılacak görüşme sonra tüm kat maliklerimize büyük toplantı organizasyonu yaparak bilgilendireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ