logo

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl İstanbul’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl İstanbul’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sivas’taki trafik kazasında hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl, Garip Dede Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Önceki gün Sivas’ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl, İstanbul Küçükçekmece’de son yolculuğuna uğurlandı.

SİVAS’TAN İMRANLI’YA GİDERKEN TRAFİK KAZSI GEÇİRMİŞTİ

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl, Sivas’tan İmranlı’ya giderken trafik kazsı geçirmişti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Murat Açıl, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetmişti.

Murat Açıl için Garip Dede Cemevi’nde düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

MURAT AÇIL İMRANLI’DA İLK KEZ 2019 CHP’YE KAZANDIRDI

1948’de ilçe olan Sivas İmranlı’da, yerel seçimlerinde ilk kez 2019 CHP’ye kazandıran Murat Açıl ile yaptığı başarılı çalışmalara ile dikkatleri çekiyordu.

TRAFİK KAZASI SONUCU 57 YAŞINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Sivas’ta önceki gün meydana gelen trafik kazası sonucu 57 yaşında yaşamını yitiren İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl, Küçükçekmece’de düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

KILIÇDAROĞLU ve İMAMOĞLU CENAZE TÖRENİNDE

Trafik kazasında yaşamını yitiren İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl için Küçükçekmece’deki Garip Dede Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Murat Açıl için düzenlenen cenaze törenine Açıl’ın annesi Sabriye Açıl, çocukları, eski eşleri ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP milletvekilleri ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin aralarında olduğu belediye başkanları ile çok sayıda yurttaş katıldı.

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl cenaze namazının ardından Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Murat Açıl için düzenlenen cenaze törenine katıldı. İmamoğlu tarafından taziye mesajı paylaşıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ