logo

İNDER Mükemmellik Zirvesi, 12 Mayıs’ta Kozyatağı Hilton’da

İNDER Mükemmellik Zirvesi, 12 Mayıs’ta Kozyatağı Hilton’da

inder-2015-mukemmellik-zirvesi -İstanbul İnşaatçılar Derneği tarafından ilk kez düzenlenen İNDER Mükemmellik Zirvesi, 12 Mayıs 2015 tarihinde Hilton İstanbul Kozyatağı Otel’de gerçekleşiyor.

2015’in ikinci yarısından itibaren yeni bir döneme hazırlanan Türkiye ve Türk Gayrimenkul Sektörüne ışık tutacak bilgiler, 12 Mayıs 2015 tarihinde İNDER’in düzenleyeceği ‘Mükemmelik Zirvesi’ ile kamuoyuna aktarılacak.

“Mükemmellik Hedefindeki” Kurum, Kuruluşları Bir Araya Geliyor

İNDER Mükemmellik Zirvesi, yapı sektöründe mükemmellik kültürünü benimsemiş, Türk Yapı Müteahhitliği Sektörünün dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabet gücüne ulaşıp fark yaratmak isteyen “mükemmellik hedefindeki” kurum ve kuruluşları bir araya getirecek.

Konut satışlarının tabana yayılması, orta ve alt gelir grubunun konut sahibi olabilmesi için devletin, inşaatçıların, konut sahibi olmak isteyenlerin üzerine düşen görevlerin dile getirileceği zirvede; finans sektörünün, kentsel dönüşüme ve konutun tabana yayılması için atılacak adımlara sağlayabileceği finansal destekler de anlatılacak. Zirvede ayrıca ‘yeni dönemde’ (seçim sonrasında) gayrimenkul sektöründeki beklentiler ile kentsel dönüşümde atılması gereken adımlar ele alınacak. Zirvenin en çarpıcı açıklamalarından biri ise İNDER’in hazırladığı ve konut ihtiyacının en net durumunu gösteren rapor olacak.

İNDER Mükemmellik Zirvesi Kozyatağı Hilton’da

12 Mayıs 2015 Salı tarihinde Hilton Kozyatağı Otel’de gerçekleşecek İNDER Mükemmellik Zirvesi, yapı sektöründe mükemmellik kültürünü benimsemiş, Türk Yapı Müteahhitliği Sektörünü dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabet gücüne ulaşıp fark yaratmak isteyen “mükemmellik hedefindeki” kurum ve kuruluşları bir araya getiriyor.

Deneyim, Fikir ve Öngörüler Paylaşılacak

İNDER Mükemmellik Zirvesi; tüm segmenlerinin en üst düzeyde beklentilerini karşılayan ve kusursuz bir performans gösteren kuruluşların bir araya gelerek mükemmellik kriterlerinin değerlendirilmesi; yeni yaklaşımlarla tüketici, toplum, tüm sermayedar ve paydaşların “mükemmeli yakalamak” için deneyim, fikir ve öngörülerin paylaşılması amacıyla düzenlenmektedir.

Kent estetiğine önem veren, çağdaş yaşam standartlarına ulaşmış, modern teknolojilerin kullanıldığı, iç ve dış boyutları ile Türkiye’nin itibarını oluşturan yapılar, Türk Yapı Müteahhitliği sektöründeki makro başarı planlamasının bir parçasıdır. Bu planlama süreci içerisindeki her bir paydaş, eşdeğer ölçülerde sorumluluk, hak ve söz sahibidir.

1967’te Kurulan İNDER Sektörün En Etkin STK’sı

1967 yılında İstanbul İnşaatçılar Derneği ’nin kuruluşundan itibaren, yapı müteahhitliği sektöründeki hizmet kalitesini arttırmak adına gerek üyelerinin gücü gerekse katılımda bulundukları sektörel aktvitelerle sektörün en etkin sivil toplum örgütü olarak hizmet vermektedir.

Türk Yapı Müteahhitliği sektörünün gündeminin belirlendiği bu benzersiz platformda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

İNDER Mükemmellik Zirvesi Programı aşağıdaki başlıklardan oluşmaktadır:

* İNDER Araştırma Raporu Sunumu

* Finans Sektörünün, Kentsel Dönüşüme ve Konutun Tabana Yayılması için Atılacak Adımlara Sağlayabileceği Finansal Destekler,

* Konut Satışları Tabana Nasıl Yayılır?

* Orta ve Alt Gelir Grubunun Konut Sahibi Olabilmesi İçin Devletin, İnşaatçıların, Konut Sahibi Olmak İsteyenlerin Üzerine Düşen Görevler

* Yeni Dönemde (Seçim Sonrasında) İnşaat Sektörünü Bekleyenler Kentsel Dönüşümde Atılması Gereken Adımlar, Yeni Dönemde Kentsel Dönüşüm

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ