logo

İNŞALLAH KURULUŞTAKİ HEYECANLA DEVAM EDİLİR

İNŞALLAH KURULUŞTAKİ HEYECANLA DEVAM EDİLİR

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin yöneticilerini tebrik eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı AV.Mustafa Naim Yağcı, çalışmaların ilk heyecanla devamını diledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Hayırlı olsun dileğiyle” İçerenköylü olarak İçerenköy Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin yöneticilerini karşılayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, tebrik ettiği yöneticilere çalışmalarında başarılar diledi.

İNŞALLAH İLK HEYECANLA DEVAM EDEN SÜREÇ OLUR

Kuruluş gerekçesi, ortak paydası İçerenköy olan bir dernekleşmenin gerçekleştiğinin görüldüğünü kaydeden Av.Mustafa Naim Yağcı, Türkiye’nin en büyük mahallelerinden biri olan, birçok ilden büyük mahalle olan İçerenköy’de gelişmeler yaşandığını altını çizerek; “İçerenköy’ün bir özü var, tarihi var. O tarih içerisinde kaybolmayalım. Yeni nesiller geliyor. Dışarıdan gelenler yapıyı dağıtmasın. Sahiplenme amacıyla birleştiniz. Eski İçerenköylüler olarak geçmişi korumak istiyorsunuz. Yeni yapılaşmayla İçerenköy’ün sorunları da büyüyor. İhtiyaçlar var. Sorunlara çözüm bulmak amacıyla bir araya geldiniz. Hayırlı olsun. İnşallah ilk heyecanla devam eden süreç olur” dedi.

ÇALIŞMALARA KATKIDA BULUNAMAYACAĞIM İÇİN ÜYE OLAMADIM

İçerenköylü olduğu için derneğe davet edildiğini, yoğunluk nedeniyle dernek çalışmalarına katkıda bulunamayacağı için üye olamadığını kaydeden Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili Üyesi Mehmet Korkmaz, faydalı çalışmalar yapacağına inandığı derneğin İçerenköy’e hayırlı olmasını diledi.

İÇERENKÖYLÜLÜĞÜ BENİMSETMEK AMACI İLE DERNEKLEŞTİK

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin yerinde bir dernek, İçerenköy’de İçerenköylülerin kurduğu bir dernek olduğunu, yaşadıkları İçerenköy’ün sorunların çözümüne katkı vermek için bir araya geldiklerini kaydeden dernek başkanı Niyazi Yaman, 100 bine yakın nüfusuyla İstanbul ve Türkiye’nin en büyük mahalleleri arasında yer alan 41 ilden daha büyük nüfusa sahip olan mahallenin sorunlarını gündeme getirip çözümüne katkı vermek ve İçerenköylülüğü benimsetmek amacı ile dernekleştiklerini ve Eylül ya da Ekim’de de açılış yapacaklarını söyledi.

Yaman, İçerenköy’de tespit ettikleri sorunları belediye ile birlikte yerelde iktidarı temsil eden Ak Parti İlçe Başkanlığına ileteceklerini, bu anlamda Başkan Av.Mustafa Naim Yağcı’dan desteklerini beklediklerini kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ