logo

İntihar Eden Polis Memuru İsmail Zeybek Çankırı’da Toprağa Verildi

İntihar Eden Polis Memuru İsmail Zeybek Çankırı’da Toprağa Verildi

İzmir’in Çeşme ilçesinde amirinin güneş gözlüğünü çalmakla suçladıktan sonra intihar eden polis memuru İsmail Zeybek, Çankırı’da toprağa verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İzmir Çeşme ilçesinde hırsızlıkla suçlanması ardından yaşamına son veren polis memuru İsmail Zeybek memleketi Çankırı merkeze bağlı Handırı Köyü’nde toprağa verildi.

21 YILLIK POLİS İSMAİL ZEYBEK SUÇLAMAYI GURUNA YEDİREMEDİ

Çeşme’de komiser yardımcısı tarafından güneş gözlüğünü çalmakla suçlanmasıyla, jandarma tarafından gözaltına alınan ve evinde arama yapılan 21 yıllık polis İsmail Zeybek, yaşadığı durumu gururuna yediremeyerek yaşamına son vermişti.

SAVCILIK SORUŞTURMANIN JANDARMANIN YÜRÜTMESİNE KARAR VERDİ

Geçtiğimiz hafta, İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Polis Merkezi’nde görevli komiser yardımcısı Halil Özgür Y., güneş gözlüğünün kaybolması üzerine güvenlik kameralarını inceledi. Savcılığa giden komser yardımcısı Asayiş Büro’da görevli benzer bir gözlüğü 21 yıllık polis İsmail Zeybek’ten (46) şikâyetçi olmuştu. Savcılık soruşturmanın şeffaf olması açısından jandarma tarafından yürütülmesine karar verildi.

KAYIP GÖZLÜK POLİS MERKEZİNİN ÇAY OCAĞINDA BULUNDU

Savcılığın talimatıyla Zeybek’in evinde ve işyerinde arama yapan Jandarmalar bulduğu bir gözlüğü delil olarak aldı. İsmail Zeybek gözlüğün kendisine ait olduğunu fatura ile kanıtladı, komiser yardımcısı da bulunan gözlüğün kendisine ait olmadığını söyledi. İddialara göre kayıp gözlük polis merkezinin çay ocağında bulundu.

EGM: POLİS BAŞMÜFETTİŞİ VE MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ TAHKİKATA BAŞLADI

Olayla ilgili açıklama yapan Emniyet Genel Müdürlüğü olayın tüm yönleriyle araştırılması için 1 polis başmüfettişi ve 1 mülkiye başmüfettişi görevlendirilip, tahkikata başlandığını duyurdu.

EGM’den yapılan açıklamada “Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezi Amirliği’nde yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olayın tüm yönleriyle araştırılması için İçişleri Bakanlığı tarafından 1 polis başmüfettişi ve 1 mülkiye başmüfettişi görevlendirilmiş olup, tahkikata hemen başlanılmıştır. İddiaya ilişkin soruşturma tüm boyutları ile titizlikle yürütülmektedir” ifadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ