logo

İş Garantili Yüzde 100 Burslu Metaverse Yazılım Uzmanlığı Programı

İş Garantili Yüzde 100 Burslu Metaverse Yazılım Uzmanlığı Programı

Smartpro Teknoloji, uzman açığını kapatmak ve genç istihdamını desteklemek amacıyla iş garantili ve yüzde 100 burslu Metaverse Yazılım Uzmanlığı Programı’nı başlattı.

İş Garantili Yüzde 100 Burslu Metaverse Yazılım Uzmanlığı Programı başvuruların Ağustos ayına kadar sürecek.

Smartpro Teknoloji’den İş Garantili Yüzde 100 Burslu Metaverse Yazılım Uzmanlığı Programı

Smartpro Teknoloji, teknoloji alanındaki uzman açığını kapatmak ve genç istihdamını desteklemek amacıyla iş garantili ve yüzde 100 burslu Metaverse Yazılım Uzmanlığı Programı’nı başlattı. Başvuruların Ağustos ayına kadar süreceği burs programından üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, bilgisayar programcılığı ve sayısal tabanlı lisans ve ön lisans bölümlerinden mezun olacak ya da yeni mezunlar faydalanabilecek.

Burs programına ilişkin konuşan Smartpro Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Önder Eker, “Gençlerimizi donanımlı bir şekilde yetiştirebilirsek tüm dünyaya Türkiye’den Metaverse yazılımı ihraç edebiliriz. Bu hedef doğrultusunda burs programımızla 2025 yılına kadar en az 500 öğrenciye eğitim vererek onlara istihdam sağlamayı planlıyoruz” dedi.

Bilişim sektörünün önde gelen şirketlerinden Smartpro Teknoloji, genç istihdamını desteklemek ve Türkiye’nin teknoloji gücüne katkı sağlamak amacıyla Metaverse Yazılım Uzmanlığı Programı’nı başlattı. Değerlendirmeler sonucunda belirlenecek 100 öğrenciye 700 saatlik dünyanın en kapsamlı Metaverse Yazılım Uzmanı eğitimi için yüzde 100 burs verilecek. Eğitimler Ağustos ayında Smartpro Bilgisayar Akademisi’nde başlayacak ve 9 ay sürecek. Mentorluk olanağının da sağlanacağı programın sonunda mezun olan 100 öğrenci Smartpro Teknoloji bünyesinde istihdam edilecek.

3 Yılda 500 Öğrenciye İş Garantili Burs Hedefi

Teknoloji sektöründe büyük bir uzman açığı olduğunu ve gençlerin teşvik edilmesi gerektiğini belirten Smartpro Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Önder Eker, “Her gün yeni bir teknolojik gelişmeye uyandığımız bu dönemde Metaverse ile kurulacak sanal dünya için kısa zaman kaldı diyebiliriz. Tüm dünya bunu başarmak için çalışıyor. Gençlerimizi bu alanda donanımlı bir şekilde yetiştirebilirsek tüm dünyaya Türkiye’den Metaverse yazılım uzmanı ihraç edebiliriz. Bu hedef doğrultusunda burs programımızla 2025 yılına kadar en az 500 öğrenciye eğitim vererek onlara istihdam sağlamayı planlıyoruz” dedi.

Dünyada İlk Özelliği Taşıyor

Smartpro Teknoloji’nin deneyimli ekibi tarafından hazırlanan 700 saatlik eğitim, güçlü içeriğiyle Dünyada ilk özelliği taşıyor. Smartpro Bilgisayar Akademisi Metaverse Yazılım Uzmanlığı Programı, yazılım, ileri yazılı, animasyon, unity ile oyun geliştirme, AR/VR artırılmış gerçeklik, blockchain ve NFT olmak üzere 6 farklı eğitimi içinde barındırıyor. Metaverse eğitimlerinde, güçlü ve güncel içerikler ve sanal gerçeklik gözlükleriyle uygulama imkanı ile deneyimsel bir program sunuluyor. Eğitimin sonunda öğrenciler, Metaverse’ün yanı sıra 6 farklı alanda da uzman olma imkanına sahip oluyor.

Başvurular Ağustos’a Kadar Devam Edecek

Smartpro Metaverse Yazılım Uzmanlığı Programı bursu için başvurular Ağustos ayına kadar www.metaversefabrikasi.com adresi üzerinden kabul ediliyor. Burs programı üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, bilgisayar programcılığı ve sayısal tabanlı lisans ve ön lisans bölümlerinden mezun olacak ya da yeni mezunlar için geçerli olacak. Burs programına seçilen öğrenciler için eğitim sonunda Smartpro Teknoloji’de çalışma şartı bulunuyor.

Smartpro Teknoloji Hakkında

Üst düzey bilişim uzmanlarından oluşan mezunlarının Türkiye’de 3500+ kuruma yazılım uzmanı olarak yerleşerek kariyer yapmasını sağlayan Smartpro Teknoloji, kısa sürede Türkiye’nin Yazılım Uzman Kaynağı haline geldi. Dünya çapında yazılım projelerini hedefleyen Smartpro Teknoloji, teknolojiyi en uç noktada yaşayan uzmanları ile Türkiye’den yazılım ihracatına destek olacak.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ