logo

10 Haziran 2013

İş yerleriniz için prestij geliyor

İş yerleriniz için artık olmazsa olmazlardan biriside iş yerlerinizin sitilidir. İş yerlerinizin sitili hem işçilerin hem de yöneticilerin motivasyonu için en önemli unsurlardan biridir. İş yerlerinizin prestiji elbette ki öncelikli olarak nasıl bir ortam olduğu ile anlaşılır. İş görüşmeleri için genelde büro ve ofisler kullanılmaktadır. İş görüşmeleri şirketinizin profilini oluşturmaktadır. Durum böyle olunca ofis mobilyaları ve büro mobilyaları oldukça önemli bir hal almaktadır. Peki, büro ve ofislerde kullanılan malzemeler nelerdir?
Öncelikle gelen misafirlerin ağırlandığı büro mobilyaları veya ofis mobilyaları en önemli unsurdur. Masa sehpa ve kitaplık şeklinde mobilyalar ofisinize veya büronuza katmak istediğiniz değeri gösteren unsurlardır. Ofis mobilyaları binevi şirketinizin potansiyelini gösteren ortamın ahengini ayarlayan sizi temsil eden bir unsurdur.
Diğer bir unsur ise ofis koltuğu malzemesidir. Saatlerce oturup çalışacağımız bu koltuklar iş performansımızı artıracak yönde olmalıdır. Ofis koltuğu çalışanın konforu düşünülerek tasarlanmaktadır. Bu sayede insan anatomisine ayak uyduran bu koltuklar yorgunluğa neden olmadan saatlerce yüksek bir performans ile çalışılmasını sağlayacaktır.
Bu sayede şirket profili de artı yönde bir eğilim gösterecek ve çalışanlarına veya kendine göstereceğiniz ilgi ile şirket profilinizde harika bir örnek şirket olarak gözükeceksiniz. Sitiliniz ile fark yaratmak sizin elinizde!

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ