logo

 İSBAK’a Atanan Bahaddin Yetkin İstifa Etti

 İSBAK’a Atanan Bahaddin Yetkin İstifa Etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından (İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ) İSBAK’a  ataması tartışma yaratan Bahaddin Yetkin’in istifa ettiği belirtildi.

İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun tarafından yapılan yazılı açıklamayla Yetkin’in istifası duyuruldu.

Ongun açıklamasında, “Sayın İmamoğlu daha önce yaptığı açıklamalarda sık sık “Atamalarda liyakata önem verileceğini ve partizanlık yapılmayacağını’ belirtmişti. Bu vesile ile söz konusu adaylık atamada bir sorun görülmedi. Lakin, hem kamuoyuna yansıyan sosyal medya paylaşımları, hem de bu akşam sona eren incelemede görüldü ki, asla yönetim ve hayata bakış açımızla örtüşmeyecek başka paylaşımlar da yapılmıştır” ifadelerini kullanıldı.

Ongun’un açıklamasında “Bu vesile ile akşam saatlerinde Bahadır Yetkin ile durum paylaşılmış kendisi de İSBAK A.Ş’deki tüm görevlerinden 10 Ağustos 2019 günü saat 20.04 itibariyle istifa etmiştir” denildi.

İBB’DEN İSTİFANIN TARİHİ AÇIKLAMASI

İstifa dilekçesi metninde tarihin 10 Ağustos cumartesi yazması üzerine de İBB’den bir bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmede, “İstifa dilekçesi mesai saatinden sonra 20:04’de geldiği için yarın işleme alınacaktır. Tarih bu yüzden 10 Ağustos olarak belirtilmiştir” denildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ