logo

İSKİ, Abonelerin Ödenemeyen Su Borçlarını Yeniden Yapılandırıyor

İSKİ, Abonelerin Ödenemeyen Su Borçlarını Yeniden Yapılandırıyor

İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) abonelerin müracaatları halinde 30.04.2021 öncesine ait ödenmemiş su borçları 7326 Sayılı kanun kapsamında yeniden yapılandırılabilecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yapılandırma ile ilgili açıklama yapan İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) Resmi Gazete’de yayınlanan 7326 Sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle İlgili Kanun” kapsamında abonelerin müracaatları halinde 30.04.2021 öncesine ait ödenmemiş su borçları yeniden yapılandırılabileceğini duyurdu.

İSKİ abonelerine ait ödenmemiş su borçları yeniden yapılandırma için 31 Ağustos 2021 tarihine kadar baş vuru yapılabilecek.

İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) tarafından yapılan Su Aboneleri Alacakları Yeniden Yapılandırılması İle İlgili Açıklama:

“Resmi Gazete’de yayınlanan 7326 Sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle İlgili Kanun” kapsamında abonelerimizin müracaatları halinde 30.04.2021 öncesine ait ödenmemiş su borçları yeniden yapılandırılabilecektir.

Bu yapılandırmayla; bahse konu borçlar, peşin ödemede %90 gecikme zammı indiriminden yararlanılabileceği gibi, ikişer aylık dönemler halinde 36 aya kadar taksitle de ödenebilecektir.

Yapılandırma işlemleri, İSKİ Şube Müdürlükleri, www.iski.istanbul, e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Yapılandırmanın başvuru süresi 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecektir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ