logo

İSKİ Kurban Bayramı’nda Atıklar İle İlgili Uyar Geldi

İSKİ Kurban Bayramı’nda Atıklar İle İlgili Uyar Geldi

İstanbul’da her Kurban Bayramında bazı olumsuz görüntüler yaşandığını hatırlatan İSKİ yetkilileri,  yağmursuyu hatlarına verilen kurban kanları dere, baraj ve denizleri kirlettiğini kaydetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İSKİ tarafından Kurban Bayramı öncesi yapılan hatırlatmada, İstanbul’da her Kurban Bayramında oluşan olumsuz görüntülere dikkat çekilerek; “ Kurban kanları yağmursuyu hatlarına verilmekte, bu sular önce dereleri, daha sonra da denizleri ve baraj göllerini kirletmektedir.” Denildi.

İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) Tarafından Kurban Bayramı öncesi yapılan “Kurban Atıkları” ile ilgili açıklama:  

KURBAN BAYRAMI’NDA ATIKLAR DERE VE YAĞMURSUYU HATLARINA DÖKÜLMESİN!

İstanbul’da her Kurban Bayramında bazı olumsuz görüntüler yaşanmaktadır. Kurban kanları yağmursuyu hatlarına verilmekte, bu sular önce dereleri, daha sonra da denizleri ve baraj göllerini kirletmektedir.

Ayrıca derelere atılan saman ve gübre gibi atıklar da sıcak yaz günlerinde su sirkülasyonuna engel olmakta ve kokuya sebebiyet vermektedir.

Bahse konu olumsuzlukların yaşanmaması için kurum olarak aldığımız önlemlere destek amacıyla, tüm İstanbulların da belirtilen hususlara hassasiyet göstermesini bekliyoruz.

Saygıdeğer İstanbullulara önemle duyurulur!

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ