logo

İSKİ’den Çalışmaların İstanbulluları Mağdur Ettiği İddiasına Yanıt

İSKİ’den Çalışmaların İstanbulluları Mağdur Ettiği İddiasına Yanıt

İstanbul’a kesintisiz su ve atıksu hizmeti sağlayan İSKİ, bütün olumsuzluklara rağmen, imalatlarını mümkün olan en kısa sürede tamamlamaya çalışmakta.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son günlerde, bazı basın yayın organlarında İSKİ’nin çalışmaları sebebiyle İstanbulluların mağdur olduğu iddialarını içeren haberler yer alması üzerine İSKİ Genel Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

Çalışmaları sebebiyle İstanbulluların mağdur olduğu iddialarını içeren haberler ile ilgili İSKİ’nin açıklaması:

Son günlerde, bazı basın yayın organlarında İSKİ’nin çalışmaları sebebiyle İstanbulluların mağdur olduğu iddialarını içeren haberler yer almaktadır.

Öncelikle ifade etmek gerekir ki, İSKİ İstanbul’da 40 bin kilometre uzunluğunda bir altyapıyı 365 gün 24 saat kesintisiz olarak işletmektedir. Bu da Dünyanın çevresinin uzunluğuna eşittir. Bu kadar uzunluktaki bir altyapıda zaman zaman problemler meydana gelebilmekte, zamanla eskiyen boruların yenilenmesi ihtiyacı doğmaktadır.

Öte yandan, gerek nüfus artışı, gerekse şehirleşme ile birlikte yeni yatırımlara da ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu amaçla, İstanbul’un dört bir yanında birçok çalışma yürütülmekte ve bu çalışmalar, mümkün olan en kısa sürede tamamlanmaya çalışılmaktadır.

Bununla birlikte bazı bölgelerde sert zemin, trafik yoğunluğu, tarihi eser bulunması, diğer kurumların altyapıları ve mevsimsel koşullar sebebiyle çalışma süresi uzayabilmektedir.

İstanbul’a kesintisiz su ve atıksu hizmeti sağlayan İSKİ, bütün bunlara rağmen, imalatlarını mümkün olan en kısa sürede tamamlamaya çalışmaktadır.

Saygıdeğer İstanbullulara önemle duyurulur!

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ