logo

İsmail Erdem Ak Parti Ataşehir İlçe Kongre Hazırlığına Başladı

İsmail Erdem Ak Parti Ataşehir İlçe Kongre Hazırlığına Başladı

5. Olağan Kongresi öncesi Ak Parti İlçe Başkanlığına atanan İsmail Erdem, önceki İlçe başkanları, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları ile istişare yaparak, kongre hazırlığına başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına 5. Olağan Kongresi öncesi Ak Parti İlçe Başkanı olarak İsmail Erdem atandı. Göreve başlayan Erdem, kongrede delegelerin karşısına çıkacağı listesini oluşturma amacıyla istişareler yapamaya başladı.

Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresine, İsmail Erdem’in İlçe Başkanı Adaylığında hazırlanan yönetim kurulu listesi ile gidilecek.

Ak Parti’de kongreler Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla atanan isim başkanlığında belirlenen yönetim listesi ile gerçekleşiyor.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi öncesi Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına atanan İsmail Erdem, önceki İlçe başkanları, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları ile istişare yaparak, kongre hazırlığına başladı.

2021 Ocak ayı ile başlaması beklenen Ak Parti İstanbul il ve İlçe kongre takvimi pandeminin olumsuz koşulları nedeniyle netleşemiyor.

ESKİ İLÇE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi hazırlığına hızlı başlangıç yapan İsmail Erdem görevi devralınca ilk olarak kendinden önce ilçe başkanlığı görevinde bulunan Rıza Saka, Nimetullah Topu, M.Naim Yağcı ve Ahmet Özcan ile ilçe merkezinde buluşarak, istişarede bulunup, görüşlerini alarak kongre sürecini değerlendirdi.

İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Eski ilçe başkanları ile istişare toplantılarına başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına atanan İsmail Erdem, ilçe yönetim kurullarında görev alan isimlerle bir araya geldi.

MAHALLE BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, son olarak mahalle başkanlıkları görevinde bulunan isimlerle Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığında buluşarak kongre hazırlık çalışmalarına devam etti.

ATAŞEHİR’E ATAMA: İSMAİL ERDEM

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak @bayramsenocak yaptığı paylaşımla Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın onayıyla; Ataşehir İlçe Başkanlığımızın 5. Olağan Kongresinde İsmail Erdem İlçe Başkan Adayımız olarak belirlenmiştir. Hayırlı olsun.” Dedi.

İSTANBUL İLÇE BAŞKANLIKLARINA ATAMA

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın onayı ile Ataşehir, Çekmeköy, Beylikdüzü, Güngören, Kartal, Küçükçekmece ve Maltepe ilçe başkanlıklarına atama yapıldığını açıklamıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ