logo

İsmail Erdem, ‘Yol Uzun, Hedef Büyük: 2023-2024’

İsmail Erdem, ‘Yol Uzun, Hedef Büyük: 2023-2024’

Ak Parti Ataşehir ilçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Zübeyde Hanım Hizmet İçi eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda İsmail Erdem’in tek adaylığıyla gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zübeyde Hanım Hizmet İçi eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda İsmail Erdem’in tek adaylığıyla ve hazırladığı yönetim listesinin delegeler tarafından oylandığı Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede İsmail Erdem İlçe Başkanı olarak belirlendi. Listesindeki kurmayları, yönetim kurulu arkadaşları ile Ak Parti’yi Ataşehir’de 2023’e kadar gerçekleştirilecek seçime hazırlayacak.

20 Ocak 2021 Çarşamba günü Pandemi koşulları ve tedbirleri ile gerçekleştireceği duyurulan, Ataşehirli basın mensuplarına kapalın olduğu açıkça duyurulan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, İl Başkanı Bayram Şenocak, Ak Parti MKYK üyeleri, milletvekilleri, İstanbul İl yönetimi, gençlik ve kadın kolları il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarımı, belediye başkanları ve delegelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl yönetimi tarafından atandığı İsmail Erdem’in Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı adaylığı ve listesi ile gidilen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi delegeleri tarafından ilçe başkanlığı onaylandı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan İsmail Erdem, kongre sonrası yaptığı açıklamada, “Kongremizi şereflendiren tüm katılımcılarımıza şükranlarımı sunarım. Bugün görevi devraldığım ilçe başkanı Sayın Mehmet Emin Özkaya ve yönetimine ve partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatımızın farklı kademelerinde görev alan tüm yol arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Yol uzun, hedef büyük; hep birlikte tüm gönüldaşlarımızla 2023 – 2024 hedeflerine yürüyeceğiz. Tüm dostlarımızdan ve sevenlerimizden dualar bekliyorum çünkü en büyük gücün dua olduğuna inanıyoruz, Her şey memleket için.” İfadelerine yer verdi.

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU ve KURMAY KADROSU

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ