logo

23 Nisan 2015

İsmail Yıldız, ‘1. Bölge Stratını Ümraniye’de Veriyoruz’

İsmail Yıldız, ‘1. Bölge Stratını Ümraniye’de Veriyoruz’

ismail_yildizİstanbul 1. Bölge SKM’nin açılışını basına yeterince duyuramadıklarını ifade eden İsmail Yıldız, bundan sonra basınla iletişimin daha sağlıklı olacağını söyledi.

Recep Kenan  / itvhaber.com

Haberleri, görevli ajans üzerinden servis etmeyi planladıklarını söyleyen Ak Parti İstanbul 1. Bölge SKM Başkanı İsmail Yıldız yerele yapılmayacağı belirtilen haber servislerinin yerel basın kuruluşlarına da servis edilmesini sağlayacaklarını söyledi.

Çok kısa sürede koordine ederek açılışını yaptıkları 1. Bölge SKM’nin açılışını basına yeterince duyuramamış olmanın kendileri için eksiklik olduğun kabul eden İsmail Yıldız, bundan sonra basınla iletişimin daha güçlü olacağını söyledi.

İstanbul 1. Seçim Bölgesi Seçim Koordiansyon Merkezi (SKM) çalışmaları ile ilgili bilgi veren Ak Parti İstanbul 1. Bölge SKM Başkanı İsmail Yıldız, 1 Bölge SKM ile ilgili; 14 ilçeden müteşekkil 1. Bölgede her ilçemizde seçim koordinasyon merkezi oluşturduk. Bu dönemde her mahallemizde mutlaka seçim irtibat büroları açacağız. Girmediğimiz mahalle olmayacak. Mahalle temsilciliklerimiz dışında oradaki vatandaşlarımızla seçim irtibat bürolarında buluşmak gibi planımız var. Bu bölgede şu an itibarı ile 300’ün üzerine çıktı mahalle seçim irtibat bürolarımız. Yaklaşık on gündür de sahadayız” dedi.

IMG_0150_

1.Bölge SKM olarak seçim startını 24 Nisan Cuma günü Ümraniye SKM’den vereceklerini vurgulayan İsmail Yıldız açılış ile ilgili de; “Seçim startını 24 Nisan Cuma günü itibarıyla 1. Bölgeden balatacağız. 1. Bölge seçim startını Ümraniye Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı olacak. Açılıştan sonra Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde buluşup 5 yüz metre kadar sürecek yürüyüş ve bir mitingle seçim startımızı vereceğiz. Bütün milletvekillerimizle birlikte açılışta olacağız” açıklamasından sonra, “Basın mensuplarını şimdiden davet ediyorum seçim startımıza” ifadeleri ile basını da seçim startı programına davet etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ