logo

İstanbul Armoni Korosu Çocuklar İçin Söyleyecek

İstanbul Armoni Korosu Çocuklar İçin Söyleyecek

İstanbul Armoni Korosu,  Çocuklar için sosyal sorumluluk projeleri kapsamında söyleyeceği şarkılardan elde edilecek tüm geliri İyilik Melekleri Derneği’ne bağışlayacak.

İstanbul Armoni Korosu, bu kez çocuklar için sahne alacak. Sosyal sorumluluk projeleri ile ses getiren koro, çocuklar için söyleyeceği şarkılardan elde edilecek tüm geliri İyilik Melekleri Derneği’ne bağışlayacak.

Kurucusu ve koro şefi Nergis Yıldırı yönetiminde çalışan ve bir çok konsere imza atan İstanbul Armoni Korosu, iş dünyasının önemli isimleri, profesyonel yöneticiler, doktorlar, avukatlar ve serbest meslek erbaplarının yer aldığı bir topluluk. Farklı sektörlerden profesyonellerin bir araya gelerek oluşturduğu bu koronun tek bir amacı var; “bireylerin ihtiyaçlarına cevap veren vakıf ve derneklerin yanında olmak. Bu sayede; iş dünyasından yükselen melodiler kutsal bir görev için hayat bulmakta ve bu konserlerden elde edilen gelirlerin ilgili dernek ve vakıflara bağışlanmasıyla, ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi yardım yapılmakta.

Daha önce Make A Wish / Bir Dilek Tut Derneği yararına Zorlu PSM’de ve Darulaceze yararına İstanbul CRR Konser Salonu’nda sahne alan İstanbul Armoni Korosu,  13 Aralık 2018’de Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleyecekleri konser saat 20.00’de başlayacak. Konserde Ege, Bora Gencer, Soner Olgun, Doğukan Manço gibi isimler konuk sanatçı olarak sahne alacakken, sürpriz isimler de geceye renk katacak.

Konserde İstanbul Armoni Korosu’na ödüllü keman virtüözü Muhammed Yıldırır ve orkestrası eşlik edecek.

İyilik Melekleri Derneği’nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Nilay Çeteci, 2009’dan bu yana aktif olan derneğin Soma’da yaşanan faciadan sonra yakınlarını kaybeden çocuklar için atölyeler açma hayali ile 2014’te resmiyet kazandığını, sonrasında ise odağında daha çok kız çocuklarını alarak yoluna devam ettiğini söyledi. Çeteci, daha çok çocuğa ulaşmak ve hayallerini gerçekleştirmek için yardımsever iyilik meleklerini beklediklerini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ