logo

İstanbul Gedik Üniversitesi Bahar Şenlikleri Başlıyor

İstanbul Gedik Üniversitesi Bahar Şenlikleri Başlıyor

İstanbul GEDİK Üniversitesi Pendik Kampüsünde 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek GEDİKFest’te  Manuş Baba, Ceren Gündoğdu, DörtxDört sahne alacak.

26-27 Mayıs tarihlerinde İstanbul GEDİK Üniversitesi Pendik Kampüsünde gerçekleşecek GEDİKFest‘e sayılı günler kaldı.

Manuş Baba, Ceren Gündoğdu, DörtxDört gibi isimlerin sahne alacağı festivalde alt gruplar ve DJ Performansları da yer alıyor.

2 gün sürecek festivalde Liseliler Üniversitelilerle Buluşacak.

20 Farklı liseden 1000 öğrenciyi ağırlayacak şenliklerde iseli öğrenciler festivalde hem hayallerindeki bölümler hakkında bilgi alabilecek hem de üniversiteli büyükleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak.

Yazar Aysun Kaba, Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten festivalin konuşmacıları arasında yer alacak.

İstanbul GEDİK Üniversitesi’nin her ay alanında uzman bir iş insanını ağırladığı İŞ’te GELECEK buluşmaların Bahar Şenliklerinde GEDİK Sahne’de gerçekleşecek. Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten’i ağırlayacak festival’de, aynı gün Yazar Aysun Kaba ” Stilini Keşfetmek” üzerine bir söyleşi de gerçekleştirecek.

GEDİK  Kaynak Tellerinden, Yeryüzü Hareketleri Sergisi

Rölyef Sanatçısı Funda Sevim’in Gedik Kaynak’ın ürettiği kaynak tellerini kullanarak hazırladığı eserlerinden oluşan Yeryüzü Hareketleri/Kaynak Teliyle Sanat Sergisi Bahar şenlikleri süresince davetlilerin ve öğrencilerin ücretsiz ziayret edeceği alanlardan biri olacak. 20 farklı tablo’nun yer aldığı  sergi 25 Eylül’e kadar Pendik Kampüs Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde ücretsiz olarak sergilenecek.

2 gün boyunca sürecek etkinliklere giriş ücretsiz olacak.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ