logo

İstanbul Sallandı: Kartal Merkezli Deprem Korku Yarattı

İstanbul Sallandı: Kartal Merkezli Deprem Korku Yarattı

İstanbul’da Afad verilerine göre 3.9 Kandilli verilerine göre 4.2 şiddetinde ve 7,06 km derinlikte Kartal Merkezli deprem meydana geldi. İlk bilgilerde olumsuz gelişme kaydedilmedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

AFAD tarafından yapılan açıklamada, 19.06.2021 günü saat 15:07:52’de 7.06 km derinlikte Kartal merkezli 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Kandilli Rasathanesi Deprem Gözlem Merkezi ise İstanbul’daki depremi Sultanbeyli merkezli ve 4.2 şiddetli olarak açıkladı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, AFAD Başkanlığından alınan bilgilere göre; bugün saat 15.07’de #Kartal ilçemiz Yakacık Çarşı Mahallesi civarında 3.9 büyüklüğünde bir #deprem meydana gelmiştir. Güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır.  İlimize geçmiş olsun.” açıklamasını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan açıklamada ise; “İstanbul’un bugün yaşadığı sarsıntının hiçbir can ve mal kaybına yol açmaması sevindirici ancak #deprem gerçeğinin şehrimizin önemli bir gündemi olduğunu hatırlatması açısından önemli. Geçmiş olsun İstanbul. ” dedi.

Kandilli Sultanbeyli Merkezli Depremin 4.2 şiddetinde olduğunu açıkladı.

AFAD tarafından Kartal Merkezli Olarak 3,9 Şiddetli Deprem Olduğu Açıklama verileri

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ