logo

İstanbul Sultangazi’de Kaçak Sigara Operasyonu

İstanbul Sultangazi’de Kaçak Sigara Operasyonu

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak tütün ve tütün mamulleri satışına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 4520 adet kaçak sigara, 520.000 adet boş makaron ele geçirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kaçak tütün ve tütün mamulleri satışına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 20.09.2019 günü saat 18.00 sıralarında İlimiz Sultangazi ilçesi Yunus Emre Mahallesi üzerinde bulunan bir ikamette kaçak sigara imalathanesinin bulunduğu ve satışının yapıldığı bilgisi edinilmesi üzerine yapılan operasyonda evde bulunan Metin E.(37) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, ev sahibi şahsın ise evde bulunmadığı tespit edildi.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen adreste yapılan aramalarda ev içerisinde alçıpan ile kapatılmış özel bir bölme içerisinde; 4520 adet değişik markalarda bandrolsüz kaçak sigara, 520.000 adet boş makaron ele geçirildi.

Konu ile ilgili hakkında işlem başlatılan Metin E. isimli şahıs ifadesi alındıktan sonra Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Belirlenen adresteki ev sahibi şahsın ise yakalama çalışmaları polis tarafında devam ediyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ