logo

İstanbul SYDV Heyetine Ataşehir’den Muhtar Seçildi

İstanbul SYDV Heyetine Ataşehir’den Muhtar Seçildi

2021 yılı İstanbul Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliğine muhtarları temsilen Ataşehir Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı İstanbul Muhtarlar Federasyonu üyeleri tarafından yapılan seçimde 962 muhtarın desteğiyle 2021 yılı için İstanbul Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) 2021 Mütevelli Üyeliğine seçildi.

Ataşehir’in Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı, İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet 2020 Seçiminde aday olduğunu açıklamıştı.

İstanbul Valiliği,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri muhtar ve STK temsilcileri seçimi önceki gün yapıldı.

Önceki gün Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılan seçimle İstanbul Valiliği,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti STK temsilcileri ve muhtar üyeleri belirlendi.

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet muhtar üye seçiminde Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı muhtarları temsilen seçildi.

ATAŞEHİR YENİŞEHİR MAHALLESİ MUHTARI MUSTAFA ARI’DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet seçimi ile ilgili konuşan Muhtar Mustafa Arı, “İstanbul Valiliği İl Mütevelli Üyeli 2021 yılı İstanbul Muhtarlar Federasyonu ve Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu 962 muhtarımızın ortak kararıyla seçilmiş bulunmaktayım. Tüm muhtarlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. İstanbul’umuza hayırlı olsun…  Mustafa ARI
Ataşehir Yenişehir Mahallesi Muhtarı” açıklamasını yaptı.

MUHTARLAR FEDERASYONU ANADOLU VE AVRUPA’DAN 2 MUHTAR SEÇİMİ YAPTI

İstanbul Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde 2 üye ile temsil edilen muhtarlar arasından Muhtarlar Federasyonu tarafından yapılan seçimle Ataşehir Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa ARI ve Bayrampaşa Muratpaşa mahallesi Muhtarı Seyit Keleş seçildiler.

STK’LARI TEMSİL ETMEK ÜZERE SEÇİM YAPILDI

Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri kendi aralarında yaptıkları seçimle, İstanbul Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde STK’ları temsil etmek üzere Kubilay Salihvatandaş ve Kemal Kebapçı seçildiler.

TÜMFED BAŞKANI SELAMİ AYKUT’TAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Başkanı Selami AYKUT tarafından yapılan açıklamada; “Sevgili Muhtarlarımız 10/03/2021 Çarşamba günü saat 14:00’da Vatan Caddesi İl Yatırım İzleme ve Kordinasyon Toplantı salonunda yapılan 2021 İstanbul Valiliği İl Mütevelli heyeti seçimi için iki federasyonumuzun ortak karar almış olduğu Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri /Bayrampaşa Muratpaşa Mahalle Muhtarı Seyit Keleş ile Ataşehir Yenişehir Mahalle Muhtarı Mustafa Arı ortak aday olarak belirlenerek seçilmiştir. Federasyonlarımızın almış karara Saygı gösteren İstanbul Muhtarlarımıza ve Federasyon yönetim kuruluna teşekkür ederim. Her iki muhtarımıza Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli üyeliğinde Başarılar diler. Ortak karara destek veren İstanbul Muhtarlarımıza teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

DOĞAL ÜYELER EK: 2 STK YÖNETİCİSİ VE 2 MUHTAR SYDV ÜYESİ

İstanbul Valiliği,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti doğal üyeleri olan Vali başkanlığındaki il protokolünden belirlenen isimler ile birlikte kendi içinde seçimle belirlenen 2 yardım kuruluşu niteliğindeki STK yöneticisi ve 2 muhtardan oluşuyor.

STK YÖNETİCİLERİ KENDİ ARALARINDAN 2 TEMSİLCİ SEÇİYOR

İstanbul Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde üye olarak görev almak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde mevcut bulunan fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım amaçlı Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri kendi aralarından (2) iki temsilci seçiyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ