logo

İSTANBUL VALİLİĞİ TATİL AÇIKLAMASINI YAPTI

İSTANBUL VALİLİĞİ TATİL AÇIKLAMASINI YAPTI

Kar_istanbul_okul_tatilİstanbul’da okullar tatil mi? Kar tatili var mı? Cevabı Vali Vasip Şahin’den geldi. İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle okulların yarın tatil edildiğini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeni ile okulların tatil edildiğini, 31.12.2015 Perşembe günü eğitim-öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı.

VALİLİK TATİLİ DUYURDU

İstanbul Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeni ile okulların tatil edildiğini, “Meteorolojik tahminlere göre ilimizde yoğun kar yağışı beklendiğinden 31.12.2015 Perşembe günü eğitim-öğretime bir gün ara verilmiştir” ifadeleri ile duyurdu.

VALİ ŞAHİN SOSYAL MEDYADAN DA DUYURDU

İstanbul Valisi Vasip Şahin tatili sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

“Olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim ve öğretime 31.12.2015 perşembe günü ara verilmiştir.”

İSTANBUL VALİLİĞİ BASIN AÇIKLAMASI:

İstanbul Valiliği tarafından okulların tatil edildiğini duyuran basın açıklaması:

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre; İstanbul İlinde devam eden kar yağışının zamanla etkisini sürdüreceği ve aralıklarla artarak devam edeceği beklenmektedir.

Kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, her hangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla; anaokulları, ilk, orta,  liselerde eğitim ve öğretime, özel kreş, gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ve Halk Eğitim Merkezlerinin faaliyetlerine 31 Aralık Perşembe günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.

Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personeller idari izinli sayılacaklardır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ