logo

İstanbul’a 142 Yeni Halk Ekmek Büfesi Açılmasına Engel

İstanbul’a 142 Yeni Halk Ekmek Büfesi Açılmasına Engel

Halk ekmek büfeleri önünde oluşan kuyrukları engellemek için İBB CHP Grubu tarafından verilen 142 yeni büfe açılması teklifi İBB Meclisi’nde red edilerek komisyona gönderildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Meclisi’ndeİBB CHP Grubu tarafından verilenkuyrukları engellemek amacıyla 142 yeni büfe açılması teklifi AKP ve MHP grubu tarafından kabul edilmeyip ilgili komisyona gönderildi.

HALK EKMEK BÜFELERİ KUYRUKLARINI ENGELLEMEK İÇİN

İBB CHP Grubu, Halk Ekmek büfeleri önünde oluşan kuyrukları engellemek için 142 yeni büfe açılması ve bu büfelerin şehit, gazi, engelli ve dar gelirli ailelere kiralanmasına ilişkin teklifi meclise sundu. İBB CHP Grubu,142 yeni Halk Ekmek Büfesi açılması teklifi İBB Meclisinde görüşüldü. AKP ve MHP grubu tarafından kabul edilmeyen teklif ilgili komisyona gönderildi.

AKP VE MHP GRUBUNDAN RED

Halk ekmek büfeleri önünde oluşan kuyrukları engellemek için İBB CHP Grubu tarafından verilen 142 yeni büfe açılması ve bu büfelerin şehit, gazi, engelli ve dar gelirli ailelere kiralanması teklifi AKP ve MHP grubu tarafından kabul edilmedi. Teklif komisyona gönderildi.

İSTANBUL’A YENİ 142 HALK EKMEK BÜFESİ AÇMA TEKLİFİ

İBB CHP Grubunun İstanbul’a yeni 142 Halk Ekmek büfesi açılması teklifi İBB Meclis gündemine geldi. CHP grubu, yeni büfelerin açılabilmesi için talebin hemen gündeme alınarak karara bağlanmasını istedi. Çoğunluktaki AKP grubu, talebin “teklif” olarak gündeme gelmesini istedi ve talep daha sonra karara bağlanmak üzere komisyona havale edildi. CHP grubunun gündeme alınarak teklif karar olarak oylanmak üzere Meclise sunduğu 142 Halk Ekmek büfesi açılması teklifi CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı tarafından okundu.

HALK EKMEK’TE YOĞUN TALEBİN KARŞILANMASI İÇİN YENİ BÜFE İHTİYACI VAR

CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, “Halk Ekmek olarak yaşanan yoğun talebin karşılanması için yeni büfelerin açılmasına ihtiyaç bulunmaktadır. Ekteki listede adresleri bulunan 142 adet nokta için ihtiyaç sahipleri olan üçüncü kişiler tarafından çalıştırılmak üzere yeni Halk Ekmek büfe yerlerinin İstanbul Halk Ekmek A.Ş’ye tahsisi konusunda yetki verilmesini” istemli teklifi Meclisin onayına sunmak üzere okudu.

AK PARTİ “TEKLİF KARAR” DEĞİL “TEKLİF” OLARAK KOMİSYONA SEVKİNİ İSTEDİ

Teklif karar olarak değil “teklif” olarak komisyona sevk edilmesini önerisinde bulunan Ak Parti grubu, yeni büfe yerlerinin Hukuk Komisyonu tarafından incelenmesini istedi.

142 HALK EKMEK BÜFESİ AÇILMASI OY ÇOKLUĞU REDDEDİLDİ

CHP grubunun İstanbul’a yeni 142 Halk Ekmek büfesi açılması istemli teklifin hemen gündeme alınarak teklif karar olarak oylanıp kabul edilmesi talebi oy çokluğu reddedildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ