logo

İstanbul’da Hortum Tersaneye Hasar Verdi

İstanbul’da Hortum Tersaneye Hasar Verdi

hortum_tersane_hasarİstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan Hortum nedeniyle Kasımpaşa’daki Şehir Hatları Tersanesinde hasar meydana geldi. İstanbul’da hortum tersaneye hasar verdi.

İstanbul’da sabah 11.00 sıralarında Büyükçekmece, Avcılar, Küçükçekmece bölgelerinde yerel olarak gelişen şiddetli yağışlar; Başakşehir, Bağcılar, Bayrampaşa istikametinde ilerleyerek İstanbul genelinde etkili oldu.

Kasımpaşa ve Marmara Denizi Erdek açıklarında hortum olayı gözlendi.

İstanbul Kasımpaşa’da meydana hortum nedeniyle Şehir Hatları Tersanesinde hasar meydana geldi.

Tersanenin çatıları uçtu, Genel Müdürlük Binasının camları kırıldı. Güvenlik kulübeleri devrildi ve çok sayıda araç hasar gördü.

Bölgesel olarak başlayan yağışlar, İstanbul’da bazı bölgelerde 15 dakikada metrekareye 10-25 kg. yağış bıraktı.

Yağış öncesi alarma geçen İBB Birimleri gelen ihbarlar doğrultusunda olaylara müdahale etti. Yağışlar bazı yol ve geçit altlarında su birikintilerine neden oldu. Trafikte aksamalar meydana geldi. AKOM, İtfaiye, Yol Bakım ve İSKİ komutalarına 2 saat içerisinde 244 su tahliyesi müracaatı oldu.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, yağışlı havanın aralıklarla Pazar günü akşama saatlerine kadar devam etmesi, özellikle Cumartesi akşam 22.00 ile Pazar sabah 10.00 saatleri arasında şiddetli seyretmesi bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ