logo

İSTANBUL’DA KÖPRÜLER JANDARMA TARAFINDAN KAPATILDI!

İSTANBUL’DA KÖPRÜLER JANDARMA TARAFINDAN KAPATILDI!

son_dakika_İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin Anadolu’dan Avrupa’ya geçiş yönü jandarma tarafından trafiğe kapatıldı. Köprüden araç geçişine izin verilmiyor.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından ve televizyondan  Boğaziçi Köprüsü’nün askerler tarafından trafiğe kapatıldığını iddia etti. Atılan tweetlerde Boğaziçi Köprüsü’nün çift yönlü olarak askerler tarafından trafiğe kapatıldığı ve geçişlere izin verilmediği belirtildi.

Öte yandan Ankara’dan gelen haberlerde Ankara semalarında Askeri Jetlerin uçtuğu, bu durumla ilgili her hangi bir açıklama gelmediği ve Genelkurmay Başkanlığı önünde ambulanslar bulundurulduğu belirtiliyor.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’DAN AÇIKLAM GELDİ

Bu durama “darbe” demenin doğru olmayacağını kalkışma denilebileceğini söyleyen, Başbakan Binali Yıldırım, devletin emanet ettiği silahlarla devletin birimlerinin etkisiz hale getirildiğini, bu duruma kayıtsız kaçınılmayacağını kaydetti.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM: “GÜCE KARŞI GÜÇ KULLANILACAK”

Başbakan Binali Yıldırım, son yaptığı açıklamada gereken tedbirlerin alındığını, kanunsuz eyleme pabuç bırakılmayacağını, güce karşı güç kullanılacağını söyledi.

AA: “ORGENERAL HULUSİ AKAR REHİN”

Anadolu Ajansı tarafından geçilen haberde Genelkurmay Hulusi Akar’ın bir grup tarafından rehin tutulduğu belirtiliyor. Rehinler arasında Genelkurmay dışında birçok önemli komutanın da bulunduğu bilgisi, geliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ