logo

İstanbul’da Koronavirüs Bilgilendirme ve Dezenfekte Noktaları

İstanbul’da Koronavirüs Bilgilendirme ve Dezenfekte Noktaları

İstanbul’da ortak alanların ilaçlama çalışmalarının sürdüğünü, dezenfekte noktaları oluşturulduğunu söyleyen İBB Sözcüsü Murat Ongun, salgın uyarılarının önemine dikkat çekti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) DSÖ tarafından pandemik olarak ilan edilmesi ile birlikte Yeni Tip Koronavirüse (KOVİD-19) karşı mücadelesini ve İstanbul genelinde ortak kullanım alanlarının ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı. Bilgilendirme ve dezenfekte noktaları oluşturuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun İstanbul genelinde ortak kullanım alanlarının Yeni Tip Koronavirüse (KOVİD-19) karşı ilaçlama çalışmalarının sürdüğünü, dezenfekte noktaları oluşturulduğunu kaydederek, vatandaşları salgın uyarılarına uymalarının önemini vurguladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, paylaşımında, “İstanbul genelinde ortak kullanım alanlarının ilaçlama çalışmaları sürerken bilgilendirme ve dezenfekte noktaları da oluşturduk. Tüm vatandaşların salgına karşı yapılan uyarılara riayet etmeleri önceliklidir.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ