logo

İstanbul’da Kuvvetli Lodos Fırtınası 4 Can Kaybı 19 Yaralı

İstanbul’da Kuvvetli Lodos Fırtınası 4 Can Kaybı 19 Yaralı

İstanbul’da bugün etkili olan kuvvetli lodostan kaynaklanan olumsuz hava koşulları nedeniyle 1’i yabancı uyruklu, 4 can kaybı, 3’ü ağır, 19 yaralının olduğu açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Meteoroloji tarafından öngörülen ve uyarı yapılan kuvvetli lodos fırtınası İstanbul’da etkili oldu. İstanbul’un batısında Beylikdüzü, Küçükçekmece ve çevresinde etkili olan kuvvetli lodos fırtınası nedeniyle çatılar uçtu. Ağaçlar ve tabelalar devrildi.  

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada kuvvetli “Lodos Fırtınası” kaynaklı hava koşullarındaki olumsuzluklara bağlı meydana gelen olaylarda, 1’i yabancı uyruklu, 4 can kaybı, 3’ü ağır, 19 yaralının olduğunu açıkladı.

İstanbul batısındaki ilçelerinde etkili olan lodos nedeniyle 40’a yakın çatı uçma olayının yaşandığı kaydediliyor.

İstanbul’da yaşanan kuvvetli “Lodos Fırtınası” kaynaklı olumsuz hava koşullarının yol açtığı can kaybı ve yaralıların açıklandığı İstanbul Valiliği açıklaması:

“İstanbul’da bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli lodostan kaynaklanan olumsuz hava koşulları nedeniyle AFAD verilerine göre 1’i yabancı uyruklu, 3’ü vatandaşımız olmak üzere maalesef 4 can kaybı yaşanmış; 3’ü ağır, 19 vatandaşımız da yaralanmıştır.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan tüm çağrılara ilgili kurumlarımızın ekipleri tarafından ivedilikle müdahale edilmekte ve çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ