logo

İstanbul’da Okullar Bir Gün Tatil

İstanbul’da Okullar Bir Gün Tatil

kar-tatil_istİstanbul Valiliği yaptığı açıklamada Kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar devam etmesinin beklendiği 11 Şubat 2015 Çarşamba günü okulların tatil edildiğini duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “Kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar devam etmesi beklendiğinden 11 Şubat 2015 Çarşamba günü ilimizdeki okullar bir gün tatil edilmiştir” denildi.

Ayrıca Valiliğin ve Vali Vasip Şahin’in Twitter hesaplarındaki açıklamalarda “Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de bir gün idari izinli sayılacaktır” ifadesi yer aldı.

İstanbul Valiliği Basın Açıklaması:

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre; ilimizde halen devam eden kar yağışının tahmin edildiği gibi özellikle boğaz civarı ve Anadolu yakasında etkili olarak geceden itibaren öğle saatlerine kadar devam edeceği, öğle saatlerinden sonra yoğunluğu azalsa bile özellikle ara sokaklarda bırakacağı kütlenin ulaşımda zorluk ve tehlikeye yol açacağı değerlendirilmiştir.

Bu nedenle, valiliğimizce öğrencilerin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları açısından anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 11 Şubat Çarsamba günü 1 gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüştür.

Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaktır.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ