logo

İstanbul’da Yoğun Katılımlı ve Coşkulu Çankırı Tanıtım Günleri

İstanbul’da Yoğun Katılımlı ve Coşkulu Çankırı Tanıtım Günleri

Çankırı’nın doğal ve kültürel zenginliklerinin 20 -23 Ekim tarihlerinde 4 gün süreyle tanıtıldığı Maltepe Sahili Etkinlik Alanında düzenlenen 4. Çankırı Tanıtım Günleri tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Maltepe Sahili Etkinlik Alanında ÇANDEF öncülüğünde ve Çankırı Valiliği ile Çankırı Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri” 500 bine yakın ziyaretçi ve katılımı ile gerçekleştirildi.

İstanbul’da İBB Maltepe Sahili Etkinlik Alanında başlayan 20 Ekim ziyarete açılan, İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan Çankırılılar ile Çankırı dostlar ve İstanbullulardan yoğun ilgi gören 4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri sona erdi.

İstanbul’un Maltepe ilçesi sahilindeki İBB Maltepe Etkinlik Alanında 20 – 23 Ekim tarihleri arasında 4 gün süre ile Çankırı’nı doğal ve kültürel zenginliklerinin İstanbullular ile buluştuğu “İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri” ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Barbaros Özdemir, Afrikalı Ali ve Evrim Keklik tarafından sunumu yapılan Çankırı Tanıtım Programı, protokol konuşmalarının sonrasında 4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri açılış, etkinlik ve konserleri yoğun katılımla gerçekleştirildi.

AÇILIŞ TÖRENİ TANITIM GÜNLERİ 1. GÜN KONSER PROGRAMI

4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri 1. Gün etkinlikleri kapsamında katılımcılar Çankırılı sanatçı Şaban Gürsoy konseri ile müziğin sıcaklığı ile ısındı. Seda Kara konseri ile devam eden il gün konser programı devam etti. Sevilen sanatçı Haluk Levent Konseri ile Çankırı Tanıtım Günleri 1. Gün etkinlikleri sona erdi.

ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİ 2. GÜN KONSERLERİ VE PROGRAMI

Oğuz Boyu Atlı Gösterisi başlayan 4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri 1. Gün etkinlikleri Sami Yalçın Konseri ile devam etti. Konser programı TORA Çolak sahne performansı ile devam etti.  Tanıtım Günleri 2. Gün programı Turgay Başyayla konseri ile sona erdi.

ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİ 3. GÜN KONSERLERİ VE PROGRAMI

Davetlilerin ve ziyaretçilerin stant ziyaretleri devam ederken YARAN Gösterisi ile başlayan 3. Gün programında Zehra Ganioğlu, Burak Adalı ve Mustafa Ceceli konserleri yoğun ve coşkulu katılımcılar eşliğinde gerçekleştirildi.

ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİ 4. Ve SON GÜN KONSERLERİ VE PROGRAMI

Haftasonu tanıtım günlerinin son günü olması nedeniyle oldukça yoğun katılımla gerçekleştirilen Çankırı Tanıtım Günleri 4. ve son gün programı Serkan Kılıç ile devam etti. Çağatay Akman, Irmak Arıcı konserleri ile devam eden Çankırı Tanıtım Günleri, Mustafa Sandal konseri ile final yaptı.

ÇANKIRI İL ve İLÇELERİN DOĞAL ve KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİ İSTANBUL’DA

ÇANDEF Öncülüğünde Valilik ve Belediye işbirliğiyle düzenlenen 4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri kapsamında İBB Maltepe Sahili Etkinlik Alanında Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi tarafından açılan stantlarda “Tuz”un anavatanı Çankırı’ya özel tatlar, doğal ve kültürel zenginlik ve güzelliklerin tanıtımı yapıldı.

Maltepe Sahilinde düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri kapsamında Çankırı’nın ilçeleri tarafından açılan stantlarda ilçe kaymakamlıkları ve belediyeleri tarafından bölgenin öne çıkan yöresel ürünler, doğal ve kültürel zenginliklerin tanıtımı yapıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ