logo

İstanbul’daki Çörekçilerliler Piknikte Buluşuyor

İstanbul’daki Çörekçilerliler Piknikte Buluşuyor

koy-corekciler_piknikAli Kale başkanlığındaki Çörekçiler Köyü Derneği, Sarıyer Mesire Alanı’nda düzenleyeceği piknikte İstanbul’daki Çörekçilerlileri buluşturup kaynaştırmayı amaçlıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği, Bahçelilevler Belediyesi Sarıyer Mesire Alanı’nda düzenleyeceği piknik organizasyonunda İstanbul’daki Çörekçilerlileri buluşturup, tanıştırarak kaynaştırmayı amaçlıyor.

Bahçelilevler Belediyesi Sarıyer Mesire Alanı’nda Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından 16/08/2015 Pazar” günü tarihindeki pikini organizasyonuna Yenibosna’daki dernek merkezi önünden kaldırılacak araçlarla ulaşım seçeneği sunuluyor.

“Çörekçilerlileri Buluşturup, Tanıştırarak Kaynaştırmayı Amaçlıyoruz”

Yapacakları piknik organizasyonuyla İstanbul ve komşu illerde yaşayan Çörekçilerli hemşerilerini buluşturup, tanıştırarak kaynaştırmayı amaçladıklarını vurgulayan Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Ali Kale, özellikle genç kuşaklarını bir birini tanımadıklarını belirterek; “Gençlerimiz giderek yabancılaşıyor. Aslından uzaklaşıyor. Hemşerilerimizin, köylülerimizin birbirlerinden uzaklaşmalarını durdurmak ve daha da yakınlaşmalarını sağlamak amacı ile çeşitli organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Piknikte bu amaçla gerçekleştirmeyi amaçladığımız organizasyonlardan bir tanesi. Amacımıza ulaşmak ve bizlere destek olmak için bütün köylülerimizi, özellikle de gençlerimizi alarak pikniğe katılmalarını bekliyoruz.

16 Ağustos 2015 Pazar günü derneğimizin düzenleyeceği geleneksel piknik şenliğine tüm köylülerimiz davetlidir. Sarıyer Mesire Alanı’nda gerçekleşecek organizasyonumuza araçsız gelecekler için dernek binası önünden otobüs kalkacaktır” ifadeleri ile altını çizdiği piknik organizasyonuna katılımcıların 14 Ağustos 2015 Cuma gününe kadar dernek başkanlığı irtibat numarasına isim bildirmeleri gerektiğini kaydetti.

koy-corekciler

Çörekçilerliler Kayın, Meşe, Gürgen ağaçlarının süslediği yaklaşık 100.000 m2 alana sahip olan, Çatalmeşe Mesire Alanı’na Bahçeköy’ ün içinden sola dönüp Kemerburgaz’a giden yol ile ulaşabilir.

Çatalmeşe Mesire Yeri dört mevsim bol oksijen alarak doğa yürüyüşü yapılabilecek, ormanın ihtişamlı görüntüsünü fotoğraflayabilecek,aile ve dostlarıyla piknik yapabilecek alan olarak tanımlanıyor.

Çörekçlierlileri Buluşup Kaynaştıran Piknik Organizasyonu

Yer:     Bahçelievler Belediyesi Çatalmeşe Piknik Alanı

Tarih: 16 Ağustos 2015 Pazar

Ali KALE İrtibat Tel: 0532 795 01 09

Çatalmeşe Mesire Alanı

corekciler_piknik_catalcesme_Mesie_alani

c-c

cc-

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ