logo

İstanbul’daki Ilgazlı İşadamları Grand Cevahir’de Buluştu

İstanbul’daki Ilgazlı İşadamları Grand Cevahir’de Buluştu

ilgaz dernek _yemek_grand CevahirIlgaz Dernekler Birliği tarafından ikincisi düzenlenen, İstanbul’da yaşayan Ilgazlı Esnaf ve İşadamları Tanışma Programı Grand Cevahir Oteli’nde gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mehmet Altıntop başkanlığında Ilgaz Dernekler Birliği yönetimi, tanışma, kaynaşma ve ararlındaki bağı güçlendirerek ticari bağ oluşturmak amacı ile “Ilgazlı Esnaf ve İşadamları Tanışma Programı” düzenleyerek İstanbul’da yaşayan Çankırı ili Ilgaz İlçesi ve köylerine mensup işadamlarını buluşturdu.

Grand Cevahir Otel’de 400’ü aşkın iş adamının bir araya geldiği “Ilgazlı Esnaf ve İşadamları Tanışma Programı” adı ile gerçekleşen yemekli toplantıya Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (Çandef) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Ilgaz eski Belediye Başkanı Cevdet Çetin, birlik ve dernek başkan ve üyeleri ile birlikte çok sayıda Çankırılı işadamı, sanayici ve esnafı davetli katıldı.

Programda katılımcılara hitap eden konuşmacılar, Manisa’nın Soma İlçesinde meydana gelen Maden faciasında ölenlere rahmet, yakınlarına da başsalığı ve yaralılara acil şifalar dileğinde bulunuldu.

İstanbul’un 39 İlçesinde Ilgazlı Başkan Yok

Yaptıkları her organizasyona, bu günkü gibi üst seviyede katılım gösterildiğini ve bu başarının yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte yakalandığını söyleyen Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop, Açılış konuşmasında; İstanbul’un 39 ilçesinde Ilgazlı belediye başkan ya da meclis üyesi olmadığının altını çizerek; “değil Ilgazlı Çankırılı da yok” ifadeleri ile Çankırı ve Ilgazlıların siyasette yer alamadıklarına dikkat çekti.

Ilgazlıların Ticari Buluşma Noktası “Ilgazlılar Rehberi”

Birlik ve beraberlik sağlanılırsa Ilgazlı siyasetçilerin de çeşitli görevler getirileceğini ifade eden Mehmet Altıntop, güç birliği oluşturmayı hedefleyen bu tür toplantılarla Ilgazlıların hak ettiği ilgiyi göreceklerine inandığını söyledi. Altıntop, bu amaçla “Ilgazlılar Rehberi” adı ile ticari buluşma noktası projesi geliştirdiklerini söyledikten sonra; Ilgaz Dernekler Birliği’nin merkezinin yetersiz kaldığını, yeni bir yerin satın alınması için işadamlarından destek istedi.

Bu güne kadar çok fazla yapılamayan işadamlarını buluşturan ve ikincisi düzenlenen Ilgazlı Esnaf ve İş adamaları yemeğini düzenleyen Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop ve yönetim kurulu arkadaşlarını kutlayıp teşekkür eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (Çandef) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, tanıtımı yapılacak olan “Ilgazlıların Ticari Buluşma Noktası Ilgazlılar Rehberi” projesinin hem federasyona hem de Çankırı’nın diğer ilçelerine örnek olacağını söyledi.

“2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri” 18 – 22 Eylülde

Daha önce İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilen ve sonuncusu Çankırı’da 20 Mayıs Salı günü gerçekleşecek olan; “Çankırı Geleceğini Planlıyor” ve İstanbul, Feshane’de gerçekleştirilecek olan “2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri” hazırlık ve çalışmaları hakkında bilgi veren İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (Çandef) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, “2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri”nin tarihinin 18 – 22 Eylül 2014 olduğunu açıkladı.

Ilgazlıları Ilgaz’a yatırım yapmaya çağıran Ilgaz eski Belediye Başkanı Cevdet Çetin, Ilgaz’da bir ev bile almanın Ilgaz’ın ekonomisine katkısının olacağını ifade etti.

Aziz Yıldırım’a; “Fenerbahçe Ilgaz’da Kamp Yapsın”

Ilgaz Dernekler Birliği’nin İstanbul Grand Cevahir Otel’de bir araya getirdiği Ilgazlı iş adamlarının Ilgaz’a yatırım yapmasını isteyen Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Ilgaz’ın MHP’li belediye başkanı olarak herkesin başkanı olduğunu ifade ederek; “Parti gözetmeksizin, ayrım yapmaksızın, herkesi kucaklayarak Ilgaz’a hizmet edeceğim. Siz bize destek olun, arkamızda durun her şeyi çözeriz. Tabiat Parkı’nın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oturma gurupları var. Mescidi var. Çay bahçeleri, kameriyeler var. İki tane de futbol sahası yapılmış. Aziz Yıldırım’a mektup yazarak kamplarını Ilgaz’da yaparak bize destek vermelerini istedim.  Galatasaray yönetimine de aynı daveti yaptım. Devlet Bahçeli’den de kurultaylardan birini burada yapmasını istedim. Amaç Ilgaz’ı ayağa kaldırmak” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ