logo

İSTANBUL’DAKİ TÜRK BAYRAKLARI NEDEN İNDİRİLDİ?

İSTANBUL’DAKİ TÜRK BAYRAKLARI NEDEN İNDİRİLDİ?

taksim-turk-bayragi -İBB Meclis Üyesi Dr. Hakkı Sağlam verdiği önergeyle Taksim ve Balmumcu’daki Türk Bayraklarının neden indirildiğini sordu. İstanbul’daki Bayraklar Neden İndirildi?

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP’li İBB Meclis Üyesi Dr. Hakkı Sağlam sordu;Göklerde Olan Taksim ve Balmumcu’daki Türk Bayrakları Neden İndirildi?”

CHP’li Meclis Üyesi Dr. Hakkı Sağlam hazırladığı yazılı soru önergesini İBB Meclis toplantısında sözlü olarak okuyarak; “Beyoğlu Taksim Meydanı ve Beşiktaş Balmumcu’dan Ortaköy’e inişte bulunan Türk Bayraklarının indirildiği görülmüştür. Bu durum anlaşılmadığı gibi yurttaşlarımızın bu konudaki soruları ise cevapsız bırakıldığı ifade edilmektedir” dedi.

Hakkı Sağlam; İBB Başkanı Mimar Dr. Kadir Topbaş’ın cevaplaması istemli önergede; “Taksim Meydanında ve Balmumcu Meydanında bulunan Türk Bayrakları hangi tarihte indirilmiştir? Buna ilişkin talimat kim tarafından verilmiştir? Bugüne kadar göndere çekilmemesinin gerekçesi nedir? Bayraklar yeniden göndere ne zaman çekilecektir? İstanbul genelinde gönderde bulunan bayraklardan bu şekilde indirilen başka bayrak var mıdır? Varsa nerededir? Her birisinin ayrı ayrı indirilme gerekçesi nedir?” sorularını yöneltti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ