logo

İstanbullular ‘Metroİstanbul’la Tanıştınız mı?

İstanbullular ‘Metroİstanbul’la Tanıştınız mı?

Metro_istanbul-İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından akıllı telefonlarda kullanılabilecek ‘Metroİstanbul’ uygulaması hizmete girdi. Metroİstanbul’la Tanıştınız mı?

İstanbul Ulaşım A.Ş. İstanbullular’ın yararlanabileceği bir uygulamayı hizmete soktu. Ancak bu uygulamadan pek çok İstanbullu haberdar değil.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından akıllı telefonlarda kullanılabilecek ‘Metroİstanbul’ uygulaması hizmete girdi.

Metroİstanbul adı verilen akıllı telefon uygulaması sayesinde vatandaşlar artık raylı ulaşım sistemleri ile ilgili bütün bilgilere ulaşabilecek.

İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşanan ciddi ulaşım sorunu bu uygulamayla rahatlayacak gibi görünüyor.

İstanbul’da gün geçtikçe yeni hatların eklendiği raylı ulaşım ağları sayesinde trafik sorunu da çile olmaktan çıkıyor.

Uygulamanın iOS ve Android sürümleri de bulunuyor. İstanbul Ulaşım A.Ş. uygulama için 3 ayrı dil seçeneği de sunuyor. Metroİstanbul Türkçe, İngilizce ve Arapça seçenekleriyle yabancı kullanıcılarına da kolaylık sağlıyor.

Metroİstanbul’un kullanımı da oldukça kolay. Uygulama kullanıcılara metro saatlerini görme olanağı da sağlıyor.

Tüm istasyonları harita üzerinde görme, güncel sefer saatlerine bakma, bulunduğunuz konuma göre en yakın istasyona yol tarifi, bilet fiyatları, müşteri hizmetlerine başvuru gibi seçenekler de uygulamada bulunuyor.

Andoid sürümünü indirmek için buraya tıklayınız…

iOS sürümünü indirmek için de buraya tıklayınız…

Haber: Burcu KASARCI / İstanbul Ajansı

Metro_istanbul-metroistanbul

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ