logo

İyi Parti Ankara Mevcut Başkan Yetkin Öztürk İle Devam

İyi Parti Ankara Mevcut Başkan Yetkin Öztürk İle Devam

İyi Parti Ankara İkinci olağan il kongresi, 606 delegeden 563’ünün katılımıyla 3 adaylık başvurusu ve Yetkin Öztürk ve Tamer Kayaalp’in adaylığında iki listeyle gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

2 listenin yarıştığı İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi, Ankara Mustafa Kemal Atatürk Salonu’nda Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu başkanlığındaki divan yönetiminde yapıldı.

Adaylık yarışında Yetkin Öztürk ile beraber İYİ Parti eski GİK üyesi Tamer Kayaalp, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kriz Masası Sağlık Koordinatörü İYİ Parti YİK Üyesi Hikmet Çıra listesini açıkladı.

YİK Üyesi Hikmet Çıra, 30 delegenin imzasını bulamadığı için adaylıktan çekilmek zorunda kalırken, Kayaalp ve Öztürk listeleri oylamada yarıştı.

Yapılan seçimde delegelerden Yetkin Öztürk’ün listesi 465 oy, Kayaalp’ın listesi de 93 oy aldı. 465 delegenin desteğini alan mevcut Başkan Yetkin Öztürk bu sonuçla yeniden başkanlığa seçildi.

Pandemi koşullarında gerçekleştirilen kongrede partililer fiziki mesafeyi korurken, maske taktı ve dezenfektan kullandılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ