logo

İZÇANDER İLK KADIN KOLLARI BAŞKANINI SEÇTİ

İZÇANDER İLK KADIN KOLLARI BAŞKANINI SEÇTİ

İzmir Çankırılılar Derneği’nin yüksek bir katılımla gerçekleştirdiği ilk Kadın Kolları toplantısında yapılan seçimle Tuğba Çalışkan İZÇANDER Kadın Kolları Başkanı oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İzmir’de bulunan Çankırılıların iletişimini sürekli kılarak, aralarındaki birlik ve dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla, 30 Mart 2001 tarihinde kurulan İzmir Çankırılar Derneği, Kadın Kolları ilk başkanı olarak Tuğba Çalışkan’ı seçerken; yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda İZÇANDER Kadın Kolları Yönetim Kurulu’da belirlendi.

İzmir’deki Çankırılıların birlik ve beraberliğini sağlayarak dayanışmalarını hedefleyen İzmir Çankırılılar Derneği Başkanı Bekir Yurt, derneğin faaliyetlerine güç vereceğinin altını çizdiği kadınların Kadın Kolları yapılanmasını tamamlayarak başkanlarını seçmiş olmasından memnuniyetini dile getirirken İZÇANDER Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Tuğba Çalışkan kutladı.

Öte yandan, çalışmalarına hızlı başlayan İZÇANDER (İzmir Çankırılılar Derneği) Kadın Kolları yönetimi, edinilen bilgiye göre İzmir Aliağa’da düzenlenecek olan bir etkinlikle faaliyetlerine start veriyor. İzmir Çankırılılar Derneği) Kadın Kolları yönetimi tarafından düzenlenecek etkinlikte müzik, eğlence ve çekilişlerin olacağı belirtilirken;  toplantıya bütün Çankırılı bayanların davetli olduğu kaydediliyor.

Tarihi 15 OCAK 2017 PAZAR günü SAAT: 13:30 olarak duyurulan etkinlik;

YER : Nostalji Cafe (Kapalı Pazar Yeri Yanı)’ de gerçekleştirilecek.

NOT: Organizasyon için İZÇANDER Yönetimi veya İZÇANDER Kadın Kolları Yönetimi ya da yönetim tarafından belirlenen yetkililerden bilgi alınmalıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ