logo

İzmir BB Başkanı Tunç Soyer’den Gönüllü Karantina Çağrısı

İzmir BB Başkanı Tunç Soyer’den Gönüllü Karantina Çağrısı

“Gönüllü Karantina Çağrısı” yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Covid 19 salgınındaki tırmanışa dikkat çekerek, “Tedbirleri arttırmak mecburiyetindeyiz.” Dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, artan Covid 19 salgınında “Gönüllü Karantina Çağrısı” yaptı.

SOYER’DEN GÖNÜLLÜ KARANTİNA ÇAĞRISI

“Covid 19 salgınının tekrar tırmanışa geçtiğini üzülerek görüyoruz. Önümüzdeki günlerde durumun çok daha tehlikeli boyutlara gelmemesi için tedbirleri arttırmak mecburiyetindeyiz. Hastanelerde ve yoğun bakım ünitelerinde ciddi yığılmalar var. “

“Yaşadığımız acı deprem olayı nedeniyle kurallara yeterince uyulmadığını gözlemledik. Bunun da büyük etkisi oldu. Türkiye’nin her yerinde benzer bir yükseliş eğrisi görülüyor. Okullar tatile girdi. Bu süreci lütfen çocukların dışarıda geçireceği bir zaman olarak görmeyelim.”

“Şu andan itibaren herkesi tekrar gönüllü karantinaya davet ediyorum. Herkes kendi ölçeğinde tedbirleri arttırmaya gayret göstersin. Birbirimizin sağlığından sorumlu olduğumuz bilinciyle hareket edelim.”

ARTAN SALGININ ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN EK ÖNLEMLER AÇIKLADI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer artan salgın önlemleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Artan salgının önüne geçmek için ek önlemler alıyoruz. Yarından itibaren halka açık kültür, sanat, spor etkinliklerine ara veriyoruz.

Teleferik tesisleri, Doğal Yaşam Parkı, Grand Plaza’nın işlettiği tüm restoran ve kafeler, Meslek Fabrikası’nın kursları bir süre kapalı kalacak.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ