logo

İzmir Çankırılılar Derneği’nde yeni Başkan İsmail Arslan

İzmir Çankırılılar Derneği’nde yeni Başkan İsmail Arslan

İzmir Çankırılılar Derneği seçimli Olağan Genel Kurulunda tek liste ile aday olan Orta ilçesi Yaylakent Beldesi’nden İsmail Arslan yeni dernek başkanı seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İzmir’de yaşayan Çankırılıları birlik beraberlik ve dayanışma amacıyla çatısı altında toplayan İzmir Çankırılılar Derneği seçimli Olağan Genel Kurulu 12.09.2021 Pazar günü, saat 15:00’de Konak Polisevi’nde yapıldı.

Konak Polisevi’nde 12.09.2021 Pazar günü yapılan seçimli Olağan Genel Kurulunda tek liste ile aday olan Orta ilçesi Yaylakent Beldesi nüfusuna kayıtlı İsmail Arslan yeni İzmir Çankırılılar Derneği başkanı seçildi.

Görevi yeni seçilen İzmir Çankırılılar Derneği başkanı İsmail Arslan’a devreden Bekir Yurt, kongre sonrası şu açıklamayı yaptı:

12.09.2021 tarihli İzmir Çankırılılar Derneği seçimli Olağan Genel Kurulunda tek liste ile aday olan Orta ilçesi Yaylakent Beldesi nüfusuna kayıtlı hemşerimiz İsmail Arslan kardeşim yeni dernek başkanı seçilmiştir.

Öncelikle başkanımızı ve yönetim kurulunda görev alan hemşerilerimi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Kıymetli hemşerilerim

22 Ekim 2016 tarihinden bugüne kadar ki

5 yıllık görev süremiz içerisinde yönetim kurullarında bulunan arkadaşlarımızla birlikte, Çankırılıya yakışır bir şekilde hemşerilerimizi bir araya getirmeye, imkanlar dahilinde faydalı olmaya ve her platformda sizleri temsil etmeye gayret ettik.

Zaman zaman aksamalar olsa da geneli itibariyle oldukça başarılı ve verimli bir dönemi hep birlikte yaşadık.

Görev süremiz içinde bir çok hemşerimizle gönül köprüleri kurduk, bakî dostluklar edindik.

 Bu süreç içerisinde hemşerilerimiz için halisane hizmet gayretimiz aşikar olsada, istemeyerek kırdığımız gönüller oldu ise, bir “Sürçü Lisan” işlediysek affola.

Geride bıraktığımız dönem içerisinde yönetim kurullarında görev alarak kaderimize ortak olan arkadaşlarıma ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime içten teşekkürlerimi iletiyor,

Ve yine bir lokma ekmeği, bir yudum suyu paylaştığımız tüm memleket sevdalılarına varsa hakkımı helal ediyor, sizlerden de haklarınızı helal etmenizi rica ediyor,

Tüm hemşerilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum…

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ