logo

İzmir’de Etkili Olan Yağışla Oluşan Sel 2 Can Aldı

İzmir’de Etkili Olan Yağışla Oluşan Sel 2 Can Aldı

İzmir’de etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan selde, dereden geçmeye çalışan bir aracın sele kapılması sonucu araç içinde kaybolan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

İzmir’in Menderes ilçesinde sel sularına kapılan araçtaki iki kişinin, yapılan aramalar sonucu cansız bedenine ulaşıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri siren sesi çalarak vatandaşları araçlarını kurtarması için uyardığı belirtildi.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yağmurun ardından çok sayıda araç su içerisinde kalırken, arama kurtarma çalışmalarına katılan vatandaşlar ekiplere yardımcı oldu.

Sahil bandındaki sitelerin bahçeleri deniz suyuyla dolarken, sitelerin otoparkında ve yol kenarında park halindeki araçlar da su içerisinde kaldı.

İzmir’in Menderes ilçesinde, hareket halindeyken sele kapılan aracın içerisindeki kayıp olarak aranan 2 kişinin cansız bedeni su kanalında bulundu. Olay yerinden yaklaşık 3 kilometre ileride su kanalında ulaşılan cansız beden, ekipler tarafından su kanalından çıkarıldı.

Dereköy Mahallesi ile Görece Mahallesi arasındaki Çakallar Mevkisi’ndeki dereden geçmeye çalışan bir hafif ticari araç, yağmur nedeniyle debisi yükselen derenin sularına kapıldı.

Araçtan kurtulanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda ekip arama kurtarma çalışması başlatıldı. Araç olay yerinden yaklaşık 800 metre uzaklıkta bulunurken, şartların zorlaşması üzerine ekipler aramaya ara verdi.

Sağanak nedeniyle bir sitenin istinat büyük bir gürültüyle park halindeki araçların üzerine devrildi. Olay yerinde kimsenin bulunmaması nedeniyle can kaybı ve yaralanma olmazken 20 araçta maddi hasar oluştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ