logo

Jehan Barbur Ataşehirli Müzikseverlerle Buluştu

Jehan Barbur Ataşehirli Müzikseverlerle Buluştu

Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’ndeki konserde Ataşehirli müzikseverlerle buluşan Jehan Barbur şarkılarını sevenleri ile birlikte seslendirdi.

Ataşehirli müzikseverlerle buluşan Jehan Barbur’u Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’ndeki konseri 300’ün üzerinde müziksever izledi. Konser sonunda MSKM Genel Sanat Yönetmeni Oben Özkal, Jehan Barbur’a çiçek takdim etti.

2002’de profesyonel müzik hayatına başlamak için İstanbul’a gelen sanatçı, müzik yaşamına farklı gruplarda pop, caz türünden repertuarlarla vokalist olarak yer aldı. Sanatçı çıkardığı ilk albümü Uyan2daki  “Gidersen”, “Leyla” ve “Neden” gibi şarkıları ile Top 10 listelerine girdi. Ayrıca yaptığı film ve tiyatro oyunu müzikleri ile çeşitli yarışmalarda dereceye girerek ödül aldı.

Jehan Barbur’un, 2009 yılında prodüktörlüğünü üstlendiği ilk albümü ‘Uyan’, Ada Müzik etiketiyle raflarda yerini aldı. 2010 yılında ikinci albümü ‘Hayat’, 2012 yılında üçüncü albümü ‘Sarı’, 2014 yılında Sinan Kaynakçı ile düet yaptıkları ilk single çalışması ‘Kendine Zaman Ver’ ve aynı yıl içinde çıkardığı dördüncü solo albümü “Sizler Hiç Yokken” yine Ada Müzikten çıkmıştı.

Albümlerinde ortak çalışmalar bulunmasına rağmen, çoğunlukla kendi söz ve bestelerine yer veren Jehan Barbur, tüm albümlerinin prodüktörlüğünü de üstlendi. 2009’da çıkardığı ilk albümünden itibaren, bir hikaye anlatıcısı olarak, çağdaş kadın ozan geleneğini sürdürme gayretinde olan Jehan Barbur, müzik dünyasında kendine özgü bir yer edindi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ