logo

Kadıköy’de Atatürk’e Bayrağa Sahip Çıkanlara Saldırı

Kadıköy’de Atatürk’e Bayrağa Sahip Çıkanlara Saldırı

kadikoy_Kadıköy’de Atatürk büstlerine ve Türk bayrağına karşı yapılan saldırıları kınamak isteyen guruplarla karşıt görüşlüler arasında satırlı bıçaklı tartışmada kan aktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ülkede yaşanan kutuplaşmalar giderek tehlikeli boyut alırken, son örneği kadıköy’de yaşandı. Kadıköy’de, son günlerde Atatürk büstlerine ve Türk bayrağına karşı yapılan saldırıları kınamak isteyen gruplar ile karşıt görüşlüler arasında çıkan tartışmalarda kan aktı.

Çevre esnafı ve görgü tanıklarına göre Altıyol’da ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan milliyetçi gruplar ile Bahariye’de stant açan karşıt gruplar arasında tartışma çıktı.

Kadıköy Life’de yayınlanan Adem Giden imzalı haber göre, Kadıköy’de Atatürk büstü ve Türk bayrağı nöbeti tutan gurupla karşıt gurup arasında çıkan olaylarda 3 genç bıçak ve satırlarla yaralandı. Kadıköy’de meydana gelen, 3 gencin bıçak ve satırlarla yaralandığı olaylara çevik kuvvet müdahale etti.

Rıhtım’da ise İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada yaşanan gerginlik, büyük bir kavgaya dönüştü. Ellerinde Türk bayrakları ile marşını okuyan göstericilerle tartıştığı öne sürülen seyyar su satıcısını, linç olmaktan çevik kuvvet ekipleri kurtardı.

TGB’nin de aralarında bulunduğu gruplar saldırıların artması üzerine bir süredir Kadıköy rıhtımdaki Atatürk heykeli önünde Atatürk ve Türk bayrağı tutuyorlar.

Kaynak: Kadıköy Life

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ