logo

Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda Ezeli Rekabet: Fenerbahçe Zirvede

Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda Ezeli Rekabet: Fenerbahçe Zirvede

16 ve 17 Nisan 2022 günleri oynanan Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 18. hafta maçlarında A Grubu’nda maç fazlası ile lider değişti. Bu hafta da 13 gole en farklı skoru FOMGET Aldı. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi‘nde 18. hafta maçları 16 ve 17 Nisan 2022 tarihlerinde oynandı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda, Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı, zirveyi maç fazlası ile ve 45 puanla Fenerbahçe Kadın Futbol Takımına kaptırdı. B Grubu’nda ise ALG Spor, en yakın takipçisi ile arayı açarak zirvedeki yerini sağlamlaştırıyor.

ALG SPOR 83 GOLE GOLCÜ EKİP

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde rakip fileleri 77 kez havalandıran B grubunda mücadele eden ALG Spor, topladığı 50 puanla en çok puan toplayan ekibi durumunda. ALG Spor rakip filelere attığı 83 gole ligin en golcü ekibi konumunda. Hiç yenilgi almayan ve kalesinde bu hafta ilk golünü gören ALG Spor’un 82 averajı bulunuyor.

A GRUBU’NDA 34, B GRUBU’NDA 19 GOL

16 ve 17 Nisan 2022 tarihlerinde oynanan Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 18. hafta maçlarında A Grubu’nda 34, B Grubu’nda ise 19 gol atıldı.

BU HAFTANIN DA EN FARKLI SKORU FOMGET’TEN 0 – 10

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda 18. hafta programında evinde Kocaeli ekibi ile karşılaşan  Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K kadın futbol takımı 13 – 0 skorla tamamladığı sonuçla haftanın en farklı skorunu elde etti.

BEŞİKTAŞ, A GRUBU LİDERLİĞİNİ EZELİ RAKİBİ FENERBAHÇE’YE KAPTIRDI

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda 18 karşılaşma sonunda topladığı 46 puan ve maç fazlası ile 46 puanlı lider Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımının üstüne çıkarak zirveye yerleşti. Evinde Hatayspor’u ağırlayan Fenerbahçe haftayı 6 – 0’lık skorla ve 3 puanla kapatarak maç fazlası ile lig liderliğine yerleşti. Antalya’dan 3-2 mağlup dönen Beşiktaş lig 2.’si, 3. sırada ise haftayı 13 golü farklı skorla tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K kadın futbol takımı yer aldı.

ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR A GRUBUNDA 7. SIRAYI KORUDU

A Grubunda mücadelesini sürdüren Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediye Spor Zonguldak deplasmanından 2 – 0 yenik dönmesine rağmen 7. Sıradaki yerini korudu. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda son 3’te ise 9 puanla Kocaeli 10.,  8 puanla Hatay 11., 6 puanla Kireçburnu ise 12. ve ligin son sırasında yer aldı.

ATAŞEHİR 19. HAFTA BİTEXEN 1207 ANTALYASPOR EKİBİNİ KONUK EDİYOR

Ataşehir’in Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi temsilcisi Ataşehir Belediye Spor evinde Bitexen 1207 Antalyaspor Kadın Futbol takımı ile karşılaşacak. Ataşehir Belediye Spor Bitexen 1207 Antalyaspor Kadın Futbol karşılaşması Ataşehir Yenisahra Stadı’nda 24 Nisan 2022 Pazar günü Saat 12:00’de oynanacak.

ALG SPOR B GRUBU LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nda 18 haftayı 16 galibiyetle tamamlayan ALG Spor Sivasspor’u evinde 1 – 6 yenerek yenilgisiz sürdürdüğü şampiyonluk mücadelesinde, 50 puanla liderliğini korudu ve şampiyonluk iddiasını daha da güçlendirdi.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nda liderden sonraki iki sırada 42 puanla Fatih Karagümrük ikinciliğe yerleşirken,  40 puanla Hakkarigücü 3. Sırada yer aldı.

B Grubunda Dudullu 14 puanla 10.  Kayseri Kadın, 8 puanla İlkadım Bld. Kadın Futbol Takımı 11. Sırada 12. Sırada ve 7 puanla Kayseri lig sonuncusu oldu.

GOL KRALİÇELİĞİ

Fenerbahçe’de forma giyen Kennya Kinda Esther Cordner, 27 golle A Grubu’nda en çok gol atan futbolcu. Rakip fileleri 25 kez havalandıran ALG Spor’dan Mariem Houij, B Grubu’nda Gol Kraliçeliği sıralamasında ilk basamakta.

KADIN FUTBOL SÜPER LİGİ 19. HAFTA PROGRAMI

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi programı 23 ve 24 Nisan 2022 tarihinde oynanacak 19. hafta maçlarıyla devam edecek.

A GRUBUNDA MAÇ FARKI İLE FENERBAHÇE LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ