logo

Kadın Futbol Süper Liginde Beşiktaş 8’de 8 Galibiyet Aldı

Kadın Futbol Süper Liginde Beşiktaş 8’de 8 Galibiyet Aldı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 9.hafta programı 2 Şubat Çarşamba günü oynanan karşılaşmalar ve Beşiktaş ile ALG Spor liderlikleriyle tamamlandı. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 9.hafta oynadığı 8 karşılaşmayı kayıpsız geçen Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı A Grubu liderliğini sürdürürken,  B Grubu liderliğine ALG Spor yükseldi.

BEŞİKTAŞ 37 GOLLE EN GOLCÜ EKİP

Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı 8 karşılaşmada kaydettiği  37 golle Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin en golcü ekibi oldu.

A GRUBU LİDERİ BEŞİKTAŞ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda yaptığı 8 karşılaşmayı galibiyetle tamamlayan Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, 24 puanla liderliği 9 haftadır elinde bulunduruyor. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda 9. hafta programında Kireçburnu ile karşılaşan Fenerbahçe kadın futbol takımı 10 – 0 üstünlükle tamamladığı sonuçla haftanın en farklı skorunu elde etti.

ATAŞEHİR TEMSİLCİSİ 7. SIRADA

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda ilk 3 sıradaki Beşiktaş Jk Vodafone, Fenerbahçe A.Ş. ve Fatih Vatan spor kadın futbol takımları yerlerini korudu.

A Grubunda mücadelesini sürdüren Ankara BB Fomget  karşısında 2-1’lik skorla yenik tamamlayan Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediye Spor 9. Haftada ligde 7. Sırada, Hatay 11.sırada, Kireçburnu ise 12. ve ligin son sırasında yer aldı.

10. HAFTADA ATAŞEHİR DİYARBAKIRA KONUK OLUYOR

Ataşehir’in Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi temsilcisi Ataşehir Belediye Spor 10. Hafta karşılaşmasında Diyarbakır Amedspor tesislerinde Amed Sportif kadın futbol takımına konuk olacak. Amed Sportif ile Ataşehir Belediye Spor karşılaşması Diyarbakır Amedspor tesislerinde 06 Şubat Pazar  günü Saat 12:00’de oynanacak.

B GRUBUNDA LİDERLİK ALG SPOR’A GEÇTİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nda 9. haftayı da galibiyetle tamamlayarak liderliğe yükselen ALG Spor’u  2. Sırada Hakkarigücü Spor takip etti.

ALG SPOR 35 GOLLE EN YÜKSEK AVERAJA SAHİP

Oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ile ve 19 puanla ligde grup lideri olan ALG Spor 35 golle Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin en yüksek averaja sahip ekibi oldu.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A ve B grubu 10. Hafta programına 06 Şubat Pazar  günü oynanacak karşılaşmalar ile devam edecek.

A GRUBU GOLCÜLERİ FENERBAHÇE’DEN

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe’de forma giyen Kennya Kinda Esther Cordner ile Shameeka Nikoda Fishley attıkları 9’ar golle A Grubu’nda en çok gol atan futbolcular oldu.

MARİEM HOUİJ 12 GOLLE B GRUBU VE LİG GOL KRALİÇELİĞİ…

 Rakip fileleri 12 kez havalandıran ALG Spor’dan Mariem Houij, B Grubu’nda Gol Kraliçeliği sıralamasında ilk basamakta yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ