logo

Kadın Futbolu 1.Liginde Konak’ta “Kader”den Muhteşem Çıkış

Kadın Futbolu 1.Liginde Konak’ta “Kader”den Muhteşem Çıkış

Türkiye Kadın Futbolu 1. Liginde mücadele eden Konak Belediye Spor’da top koşturan Kader Hançar, ilk iki haftadaki formuyla ligde gol kraliçeliğinin en güçlü adayı olacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ligin 2 haftasında Antalya’da 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor ile Konak Belediye Spor arasında oynan maç 5 – 0’lık skorla Konak lehine sonuçlandı. Maçın 2 golü Cosmina, 1 golü de Esther tarafından kaydedilirken 57 ve 64’üncü dakikalarda kafa ve ayak ile Kader Hançar tarafından kaydedildi.

Aynı Kader Hançar, ligin ilk haftasında Konak Belediye Spor un evinde konuk ettiği Trabzon İdmanocağı’nı 10 – 0 gibi açık farklı skorla mağlup etmişti. Ataşehir Belediye Spor’dan Konak Belediye Spor’a geldiği ilk sezonun ilk maçında 5 gol birden kaydeden Kader Hançar sezon başından itibaren takıma uyum sağlayıp, 40 yıllık Konak oyuncusu gibi performans gösteriyor.

Ligin ilk maçını evinde oynayan Konak Belediye Spor’un 10 – 0’lık açık farklı skorla kazanmasında önemli payı olan Kader Hançar’in takımı adına kaydettiği 5 golle çift Hat trick yapmasın 1 gol kalmıştı.

Ataşehir Belediye Spor’dan Konak Belediye Spor’a transfer olan Kader Hançar, Kadın Futbol 1.Ligi 2017 – 2018 sezonu ilk iki haftasında Konak kadrosunda çıktığı maçlarda toplamda 7 gol kaydetmiş oldu.

Ligin 3. Haftasında İzmir’de eski takımı Ataşehir Belediye Spor’a karşı Konak Belediye Spor forması ile mücadele edecek olan Kader Hançar’ın uzun yıllar top koşturduğu eski takımı karşısındaki performansı merak ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ